مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
br ENGLISH
تاريخچه

تاريخچه

در خواست تاسيس مركز تحقيقات محصول محور براي آزمايشگاه هاي كنترل معاونت هاي غذا و دارو سراسر كشور براي اولين بار توسط معاون وزير و رئيس سازمان در تاريخ 91/8/3 به معاون محترم تحقيقات و فناوري ارائه شد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه در تاريخ 91/12/28 طي نامه اي در رابطه با اختصاص مركز تحقيقات محصول محور به تفكيك هر دانشگاه آزمايشگاه كنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه مازندران را با توجه به قطب تخصصي بودن جهت آزمايشات مربوط به فرآورده هاي لبني ودامي و فرآورده هاي زراعي و باغي به عنوان مركز تحقيقات محصول محور معرفي نمود.

اين درخواست در تاريخ 17/2/92 با اعلام شرايط تخصصي پرسنل و تجهيزات آزمايشگاه توسط رئيس دانشگاه و قائم مقام وزير در استان پيگيري گرديد.

در تاريخ 92/4/24 در نامه اي به شماره 4622/685/د تاسيس مركز تحقيقات محصولات سلامت محور با عنوان (( سلامت فرآورده هاي گياهي و دامي)) مورد تصويب قرار گرفت و در نامه اي در تاريخ 92/5/1 توسط معاون غذا و دارو دانشگاه  5 نفر از اعضاء هيئت علمي به عنوان موسسين اين مركز به معاونت محترم تحقيقات و فن آوري دانشگاه معرفي گرديد.

سرانجام در تاريخ 93/16/12 بر اساس راي صادره در دويست چهل و پنجمين جلسه شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشكي با تاسيس مركز تحقيقات سلامت فرآورده هاي گياهي و دامي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشت درماني موافقت اصولي بعمل آمده و توسط وزير محترم بهداشت درمان آموزش پزشكي تائيد و به رئيس محترم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني مازندران به همراه اساسنامه اين مركز در 9 ماده و يك تبصره ابلاغ گرديد.

دكتر محمد آزاد بخت طي ابلاغي در تاريخ 94/2/7 از طرف رئيس محترم دانشگاه علوم پزشكي به سمت رئيس مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامي منصوب گرديد.

مركز تحقيقات سلامت فرآورده هاي گياهي و دامي (PLP) در دانشگاه علوم پزشكي مازندران ساختمان شماره 2 ، معاونت غذا و دارو، طبقه چهارم مستقر مي باشد.

 

1396/06/27
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal