مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامی
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
br ENGLISH
اولويتهاي پژوهشي مركز
زمينه هاي فعاليت و اولويت هاي پژوهشي مركز تحقيقات سلامت فرآورده هاي گياهي و دامي (PLP)
 

1.   ارائه راهكارهاي نوين براي اندازه گيري مواد دارويي، افزودنيهاي مواد غذايي و ويتامين ها در نمونه هاي حقيقي

2.   تهيه مواد اوليه دارويي با منشا طبيعي مورد نياز صنعت دارويي كشور

3.   بررسي مواد موثره گياهان دارويي بومي ايران با رويكرد استانداردسازي فرآورده هاي غذايي، دارويي و آرايشي بهداشتي

4.   بررسي پتانسيل گياهان دارويي با رويكرد توليد محصولاتي در زمينه صنعت غذا و دارو

5.   بررسي ميزان آلودگي شير مادران شيرده به مايكوتوكسين ها در سطح استان

6.   اصلاح روش‌هاي ميكروبي و شيميايي سنجش‌ها در مواد غذايي

7.   رديابي مصرف آنتي بيوتيك هاي انساني و ممنوعه در صنعت طيور

8.   رديابي ميزان باقي مانده دارويي آنتي بيوتيك هاي پرمصرف در صنعت طيور در فرآورده هاي طيور

9.   ارزيابي ميزان مقاومت دارويي باكتري هاي عفوني شايع به آنتي بيوتيك هاي پرمصرف در صنعت طيور

10.                       ارائه طرح هاي مكمل موثر در واقعيت، به سازمان دامپزشكي در جهت اجرايي شدن سريع تر توليد مرغ سبز

11.                       بر طرف سازي خرافات تغذيه اي در مورد تغذيه انسان از فرآورده هاي صنعتي و محلي در جهت شفاف سازي ارزش تغذيه اي و بهداشتي فرآورده هاي صنعتي

12.                       رديابي ميزان باقي مانده دارويي آنتي بيوتيك ها ي موجود در شير پاستوريزه توليدي در كارخانجات استان

13.                       بررسي ميزان آكريل آميد موجود در چيپس هاي عرضه شده در استان

14.                       بررسي ميزان گلوتن موجود در آرد هاي توليدي كارخانجات آرد استان در فصول مختلف سال

15.                       بررسي ميزان تخمير و اسيد فيتيك در نانهاي سنتي استان

16.                       بررسي ميزان شيرين كننده هاي مصنوعي نظير آسپارتام در نوشيدنيهاي توليدي كارخانجات استان

17.                       شناسايي تقلبات در كنسانتره و آبميوه توليدي استان

18.                       بررسي ميزان آگاهي مردم استان از معيارهاي سلامتي محصولات غذايي و آرايشي بهداشتي عرضه شده در سطح استان

19.                       بررسي وضعيت موجود فرآورده هاي آرايشي بهداشتي از نقطه نظر قاچاق و غير مجاز در سطح استان

20.                       بررسي وضعيت فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي و فعاليت هاي غير مجاز در آرايشگاه هاي زنانه در سطح استان

21.                       بررسي زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك بر روي محصولات لبني

22.                       اصلاح روشهاي توليد در راستاي ارتقاء كيفيت محصولات

23.                       طرح‌هاي مبتني بر ارتقاء فرآيندهاي شستشو و سترون سازي در صنايع غذايي

24.                       طرح‌هاي مبتني بر ارتقاء بسته بندي محصولات غذايي

25.                       بررسي تأثير نوع بسته بندي در ماندگاري مواد غذايي

26.                       .اصلاح روشهاي توليد مواد غذائي در راستاي حذف فاكتورهاي مضر شيميايي و ميكروبي ايجاد شده در حين توليد

27.                       بررسي نوع نگهدارنده و ميزان بكارگيري غير مجاز نگهدارنده ها در مواد غذايي

28.                       بررسي ميزان استفاده از آنتي بيوتيك ها و باكتريوسيدها در محصول نهايي لبني

29.                       بررسي تأثير مؤلفه هاي GMP بر كيفيت بهداشتي محصولات غذايي

30.                       بررسي مطابقت نوع و ميزان گوشت در فرآورده هاي گوشتي

31.                       بررسي روند كاهش نيتريت در انواع سوسيس و كالباس در دوره نگهداري محصول

32.                       بررسي ميزان نگهدارنده در انواع كلوچه توليد شده در استان

33.                       بررسي ميزان آلودگي به ليستريا مونو سيتوژنز در فرآورده هاي گوشتي و غذاهاي آماده

34.                       بررسي ميزان آلودگي به كمپيلوباكتر ژژوني در فرآورده هاي گوشتي و غذاهاي آماده

35.                       بررسي ميزان انطباق فرمولاسيون فرآورده هاي گوشتي با فرمولاسيون پروانه ساخت


 
از اساتيد، محققين و دانشجويان گرامي دعوت مي شود تا طرحهاي تحقيقاتي خود را از طريق مركز تحقيقات سلامت فرآورده هاي گياهي و دامي (PLP) دانشگاه علوم پزشكي مازندران ثبت و پيگيري نمايند.
 
1395/10/27
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal