بيمارستان امام علي (ع) آمل
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر
br ENGLISH
help عبارت وارد شده توسط شما در تمامی لینک ها، منوها و محتوای سایت جستجو خواهد شد.
رژيم غذايي بيماران دياليزي

 

·         اگر فشار خون طبيعي داريد از غذاهاي با نمك معمولي استفاده كنيد…

پتاسيم :

·        سيب زميني ، شكلات ، شيريني ، مربا ، پسته ، بادام ، فندق ، آرد نخودچي ، جوش شيرين ، زيتون ، كاكائو ، پرتقال ، ليمو ، گيلاس ، لوبيا سبز ، انجير ، گردو ، گوجه فرنگي ، كاهو ، موز ، خربزه ، گلابي ، كشمش ، توت فرنگي حاوي پتاسيم هستند.

·        سوسيس ، كالباس ، جگر ، ميگو سديم و پتاسيم بالايي دارند.

·        شما مجاز به استفاده از : شكر،قند،عسل ، زولبيا و باميه هستيد.

·        قهوه ، چاي ، كاكائو حاوي پتاسيم اند در مصرف آنها احتياط كنيد !!!!

غذاهايي كه مجاز به خوردنشان هستيد :

قورمه سبزي

بادمجان

كدو و باقلا پلو

چلو كباب

چلو مرغ

خوراك مرغ

 

خوراك ماهي

كتلت جوجه كباب

عدس پلو

لوبيا پلو

كلم پلو

ميرزا قاسمي بدون سير

غذاهاي زير را نخوريد:

كله و پاچه

حليم

آبگوشت

آش رشته

آش جو

چلو خورش فسنجان

جوش شيرين

سير

سس گوجه فرنگي

بكينگ پودر

·         سعي شود حبوبات خورش و پلوها خيلي كم باشد.

·         استفاده از اكثر غذاهاي ايراني ايرادي ندارد ولي در حد اعتدال مصرف كنيد.

·         غذاهاي رستوران براي افرادي كه فشارخون طبيعي دارند با رعايت مقدار مصرف مانعي ندارد.

·         مصرف دو قاشق غذاخوري آبليمو آزاد است.

·         برنج را به صورت كته يا دمي مصرف كنيد.

·         گوشت ماهي را بلافاصله پس از پخت مصرف كنيد.

·         شير را با حرارت كم داغ كنيد.

·         پوست مرغ و ماهي را نخوريد

 

 

 

تهيه كننده : خانم خدابخشي - پرستار


توصيه هاي غذايي :

براي تامين پروتئين شما ميتوانيد 4 نوع از مواد غذايي زير را يا چهار برابر يكي از مواد غذايي را مصرف كنيد :

 

شما تنها مجاز به استفاده از يكي از ميوه هاي جدول صفحه بعد  در شبانه روز هستيد :

 

* آب انار (نوشيدني ترش) را هر هفته بنوشيد چون سبب كاهش احتمال عفونت مي شود.

 

 

سبزيجات :

Ø گروه اول : اسفناج ،جعفري ، قارچ ، كرفس ، كلم

Ø گروه دوم : باميه ، بادمجان ، چغندر ، شلغم ، كدو ، لوبيا ، خيار

·         اگر از سبزي هاي گروه اول نخورديد مي توانيد 240 گرم از سبزي هاي گروه دوم استفاده كنيد.

·         قبل از تهيه سبزي ها را جوشانده ، آب آنها را دور بريزيد و سپس غذا درست كنيد.

·         سبزي ها را با آب سرد بشوييد.

·         سبزي ها را خوب ضدعفوني كنيد.

·         سعي كنيد آب خورش كدو ، بادمجان را مصرف نكنيد.

چربي :

از مصرف چربي هاي با نمك مثل : سس مايونز ، كره با نمك ، روغن حيواني ، روغن زيتون خودداري كنيد.

·         روغن آفتابگردان و ذرت بي ضررند.

سديم :

به جاي نمك از چاشني هايي مثل : زيره ، دارچين ، آبليموي بي نمك ، وانيل ، سركه ، زردچوبه و فلفل استفاده كنيد.

 

صفحه اصلي
1397/10/22
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal