حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/09/09 تعداد بازدید : 1583
براي نظارت بيشتر بر طبخ و توزيع غذا در ايام محرم انجام شد؛ اعزام كارشناسان بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران به حسينيه‌ها
معاون فني و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: كارشناسان بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران براي نظارت بيشتر بر طبخ و توزيع غذا در ايام محرم به حسينيه‌ها اعزام شدند.
معاون فني  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: كارشناسان بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران براي نظارت بيشتر بر طبخ و توزيع غذا در ايام محرم به حسينيه‌ها اعزام شدند.

  به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر محمدرضا ميرزايي با بيان اينكه معاونت بهداشتي و درماني از يك ماه قبل به تمام مراكز بهداشتي براي نظارت و سركشي ابلاغ كتبي كرده است، گفت: يك هزار و 51 خانه بهداشت و 250 مركز بهداشتي در اين بخش فعاليت دارند.

وي با اعلام اينكه بايد متصديان پخت و طبخ غذا داراي كارت سلامت باشند، بيان داشت: كارت سلامت اين افراد بايد از طريق هيئت امنا با معرفي اين افراد به مراكز بهداشتي و درماني شهرستان‌ها و آزمايشگاه‌ها دريافت شود.

دكتر ميرزايي با تاكيد بر  مصرف آب شرب بهداشتي و لوله‌كشي در اين مكان‌ها گفت: يكي از توصيه‌ها به اعضاي هيئت امناي مساجد اين است كه در مكان‌هاي كه طبخ و توزيع غذا به صورت گسترده انجام مي‌شود از سرو سالاد و سبزي خودداري شود.

وي شايع‌ترين بيماري‌هايی كه به علت عدم رعايت مسائل بهداشتي در زمان طبخ و توزيع غذاها در مكان‌هاي عمومي ديده مي‌شود را شامل بيماري‌هاي ويروسي، ميكروبي و انگلي برشمرد و اضافه كرد: ظروف آلوده نيز منتقل كننده بسياري از آلودگي‌هاي ميكروبي هستند.

وي با اشاره به اينكه عموما‌ ديده مي‌شود كه بهداشت فردي در توزيع غذا در حسينيه‌ها رعايت نمي‌شود، ابراز داشت: رعايت بهداشت در محل آشپزخانه‌ها، مكان‌هاي توزيع غذاها يك ضرورت است.

ميرزايي با اعلام اينكه تهيه گوشت در مراكز مجاز عرضه گوشت يكي از مسائلي است كه اعضاي هئيت امناي مساجد بايد به آن توجه داشته باشند، تصريح كرد: نبايد ذبح دام و طيور براي طبخ غذاهاي نذري در حسينيه‌ها انجام شود.

وي با بيان اينكه انگل‌زدايي بايد از سبزيجات به درستي انجام شود، گفت: در صورت استفاده از سبزيجات و سالاد در حسينيه‌ها بايد مسائل بهداشتي در شستشوي سبزيجات انجام شود.

دكترميرزايي با تاكيد بر استفاده از ماسك، كلاه و دستكش‌هاي يكبار مصرف براي كساني كه اقدام به طبخ و توزيع غذا مي‌كنند، يادآور شد: توصيه بهداشتي در مورد سفره‌هاي كه در مساجد و حسينيه‌ها و مكان‌هاي عمومي استفاده مي‌شود، اين است كه حتما سفره‌هاي يكبار مصرف باشد.

وي با توصيه به هيئت امناي مساجد و حسينيه‌ها تصريح كرد: خريد مواد غذايي بايد از مكان‌هاي تازه و بهداشتي باشد.

معاون بهداشتي و فني دانشگاه علوم پزشكي مازندران با تاكيد بر اينكه نبايد به كسي اجازه داد كه روي سفره‌ها حركت کنند ، گفت: ديده مي‌شود كه افراد با جوراب‌هاي آلوده روي سفره‌ها براي توزيع غذا اقدام مي‌كنند كه بايد اعلام شود كه جوراب‌ها مخزن تخم انگل‌ها هستند و سفره‌ها را آلوده و اين آلودگي غذا و حسينيه‌ها را آلوده مي‌كند.

براي نظارت بيشتر بر طبخ و توزيع غذا در ايام محرم انجام شد؛ اعزام كارشناسان بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران به حسينيه‌ها
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal