حوزه ریاست
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1389/05/31 تعداد بازدید : 47
سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه برگزار شد
سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به ریاست استاندار و دبیری رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با حضور مدیران کل دستگاههای اجرایی استان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد .

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به ریاست استاندار و دبیری رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با حضور مدیران کل دستگاههای اجرایی استان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد .
در این جلسه دکتر محمد مهدی ناصحی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت : در این جلسه علاوه بر پیگیری مصوبات جلسه قبلی مسائلی مثل توانمند سازی جامعه برای توسعه پایدار ، برنامه ریزی عملیاتی مدیریت اجرایی زباله های عفونی استان ، پیشرفت کار مدیریت مواد زاید شهری و ایمنی عذایی در استان مازندران و موضوع پسماند های استان بحث و تبادل نظر شد .

در این جلسه دکتر محمدعلي برزگر نماينده سابق سازمان جهاني بهداشت در منطقه مديترانه شرقي گفت : که با توانمند سازی و ایجاد اشتغال ، قسمت اعظم نیازهای اساسی جامعه برطرف خواهد شد .

دکتر برزگر با اشاره به این مطلب که باید با همکاری بین بخشی با نهادهای بهداشتی و درمانی ، آموزش و پرورش ، کشاورزی به حداقل نیازهای اساسی جامعه دست یابیم .

وی با اشاره به اینکه سلامت فقط در حیطه وزارت بهداشت نیست افزود: حتی نهادهایی مثل وزارت کشاورزی نقش بسیار مهمی در سلامت جامعه دارند و اگر غذا نباشد اصلا سلامتی در کار نیست . و سیستم بهداشت و درمان فقط 25% در سلامت جامعه نقش دارد و مسایل اجتماعی و اقتصادی 50درصد در سلامتی جامعه موثر است .

وی با اشاره به اینکه اگر غذا ، مسکن و آموزش و پرورش نباشد طبیعی است که سلامتی وجود ندارد افزود : سازمان جهانی بهداشت هم به همین منظور با تشکیل کمسیون عوامل موثر بر سلامت با بررسی 190 کشور به این نتیجه رسید که نهادهای دیگری علاوه بر سیستم بهداشت و درمان بر سلامت جامعه تاثیرگذار هستند .

دکتر برزگر با اشاره به اینکه باید اهداف همه سازمانها برای رفاه و توسعه کشور باشد افزود : دستگاههای اجرایی طوری عمل کنند که مردم احساس نکنند هر دستگاهی برای خود کار می کند و باید اهداف دستگاههای اجرایی مشترک باشد .

در ادامه این برنامه بابایی مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان در ارتباط با پیگیری دستگاههای زباله سوز و کمپوست برای شهرهای استان گزارشی ارائه کرد .

همچنین دکتر ابراهیم صالحی فر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فراورده های غیر منطبق بر استانداردهای مربوطه گزارشی را برای اعضاء جلسه ارایه کرد .

وی با اشاره به اینکه 20 درصد لبنیات ، 33درصد فراوردههای پروتئینی ، 28درصد شیر پاستوریزه ، 15درصد شیر مدارس و 52درصد همبرگر تولید شده در استان با استاردهای مربوطه مطابقت ندارند افزود : در بخش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک پیشرفت قابل قبولی در استان وجود دارد ولی متاسفانه در استفاده از رنگهای غیر مجاز در مواد غذایی ، آلودگی میکروبی شیر خام و افزودنیهای غیر مجاز در استان مازندران موارد استاندارد رعایت نمی شود و با توجه به اینکه شایعترین بیماریهای سرطانی در مازندران مربوط به سرطانهای معده ، کلون و رکتوم است و ارتباط این بیماریها با مواد عذایی اثبات شده است باید توجه بیشتری به انطباق مواد غذایی با استانداردهای مربوطه داشت .

گفتنی است این مراسم با ضیافت افطار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران پایان یافت .

 

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه برگزار شد
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal