حوزه ریاست
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/12/22 تعداد بازدید : 690
حفظ ایمنی مواد غذایی در تولیدات خانگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، حسن مکرمی رستمی در خصوص مشاغل خانگی ، اظهار داشت:بر اساس هماهنگی بین جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت ، در غالب مشاغل خانگی ، برخی تولیدات به مقدار کم در خانه ها تولید می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، حسن مکرمی رستمی در خصوص مشاغل خانگی ، اظهار داشت:بر اساس هماهنگی بین جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت ، در غالب مشاغل خانگی ، برخی تولیدات به مقدار کم در خانه ها تولید می شوند.
وی با اشاره به اینکه در مواد غذایی به لحاظ حساسیتی که وجود دارد باید دقت کافی در این زمینه انجام شود، تصریح کرد:سهل گرفتن شرایط تولید صرفا بر این نیست که ایجاد اشتغال را مد نظر قرار دهیم بلکه در حین تولید نباید به مواد غذایی آسیب وارد شود.
مکرمی ادامه داد:‌حداقل های تولید را به گونه ای تعریف می کنیم گ هم ذی نفع به شغل دست یابد و هم مصرف کننده به این اعتماد برسد که محصولات کنترل می شوند و شرایط تولید بد نیست.
وی با اشاره به اینکه در این زمینه مراجعه کنندگان مختلفی داشتیم، افزود:‌هفته گذشته با یک مورد بسته بندی حبوبات در قالب مشاغل خانگی موافقت شد و نگاه ما به گونه ای است که بحث ایمنی مواد غذایی را از دست ندهیم.
حفظ ایمنی مواد غذایی در تولیدات خانگی
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal