حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1391/02/17 تعداد بازدید : 304
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی در مازندران
مدیر مواد غذایی ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کارگاه آموزشی ممیزی پیشرفته مدیریت سیستم های ایمنی مواد غذایی به مدت سه روز در ساری برپاست.
مدیر مواد غذای، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی در مازندران
مدیر مواد غذایی ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کارگاه آموزشی ممیزی پیشرفته مدیریت سیستم های ایمنی مواد غذایی به مدت سه روز در ساری برپاست.
مهندس حسن مکرمی با بیان اینکه این کارگاه از روز شنبه آغاز به کار نموده و تا روز دوشنبه ادامه دارد افزود: یکی از اهداف برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی شناسایی و کنترل نقاط خطر در مراحل تولید مواد غذایی است.
وی ضمن اشاره به اینکه حجم بالای تولید جوابگوی روش قدیمی کنترل مواد غذایی نیست و زمانبر نیز می باشد، تصریح کرد: در گذشته به صورت تصادفی مواد غذایی تولیدشده را مورد بررسی و کنترل قرار می داند که در صورت سالم بودن، مورد تایید قرار می گرفت و به بازار ارسال می شد ولی در روش سیستم مدیریتی پیشرفته، خط تولید از بدو ورود ماده اولیه مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد.
مدیر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه وجود جسم خارجی در مراحل تولید مواد غذایی به عنوان خطر در نظر گرفته می شود خاطرنشان ساخت: نظارت سیستم مدیریتی ایمنی مواد غذایی به صورت عام از مزرعه تا بازار و به صورت خاص از مرحله تهیه مواد اولیه تا بسته بندی ادامه دارد.
مهندس حسن مکرمی ادامه داد: سالهاست واحدهای تولیدی برای دریافت تاییدیه مدیریت ایمنی از بخش خصوصی استفاده می کنند.
وی به تفویض اختیار مدیریت سیستم های ایمنی مواد غذایی ب دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: با این کار ممیزی واحدهای تولیدی بهتر و دقیق تر انجام می شود، زمان نگهداری محصول غذایی از نظر ایمنی کاهش می یابد، صادرات مواد غذایی از نظر مدیریت ایمنی با  اطمینان بیشتری صورت می گیرد .
مدیر مواد غذایی ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به اهمیت سیستم مدیریتی ایمنی مواد غذایی در دنیا اشاره کرد و افزود: این سیستم در دنیا از اعتبار و جایگاه ویژه ای برخوردار است.
مکرمی یکی از دلایل برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی در مازندران را تفوض اختیار  این سیستم از سوی سازمان غذا و دارو به دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانست و تصریح کرد: در صورت محقق شدن این امر مازندران سومین استانی خواهد بود که تفویض اختیار شده است.
گفتنی است این کارگاه سه روزه، در هتل سالار دره ساری در حال برگزاری است و در مجموع 35 نفر از دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان غذا و داوری کشور حضور دارند.
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی در مازندران
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal