حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1391/12/08 تعداد بازدید : 357
خوردن آجیل بلافاصله بعد از غذا، منجر به افزایش وزن می شود
کارشناس ارشد تغذیه در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری با بیان اینکه در ایام نوروز توصیه می شود آجیل به عنوان میان وعده در حجم کمی مصرف شود، گفت: خوردن آجیل بلافاصله بعد از غذا، منجر به افزایش وزن می شود.
کارشناس ارشد تغذیه در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری با بیان اینکه در ایام نوروز توصیه می شود آجیل به عنوان میان وعده در حجم کمی مصرف شود، گفت: خوردن آجیل بلافاصله بعد از غذا، منجر به افزایش وزن می شود.
سید احمد ربیعی طی گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان مطلب بالا، افزود: از آنجایی که نمک باعث افزایش وزن می شود افراد سعی کنند آجیل های کم نمک مصرف نمایند و در حدامکان پوست شور آن را مصرف نکنند.
وی، با اشاره به اینکه بهتر است کودکان در خوردن تنقلات به ویژه آجیل زیاده روی نکنند، اظهار داشت: خوردن تنقلات مانع از میل به غذا در وعده اصلی می شود.
کارشناس ارشد تغذیه، با تاکید بر اینکه افراد در ایام نوروز پرخوری را کنار بگذارند، تصریح کرد: چنانچه مواد غذایی به تعادل خورده شود، افراد دچار مشکل نخواهند شد.
ربیعی ادامه داد: کسانی که به بیماری دیابت- نارسایی کلیوی- نقرس و یا فشارخون مبتلا هستند خوردن آجیل را محدود کنند.
وی، با بیان اینکه شام و نهار کنترل شده در ایام نوروز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: یکی از توصیه های کارشناسان تغذیه کم خوردن ولی همیشه خوردن است.
کارشناس ارشد تغذیه، در خصوص ویژگی آجیل خوب گفت: آجیل باید ترد و خاصیت شکنندگی داشته باشد و از نظر ظاهری سالم و عاری از سوراخ و روزنه باشد زیرا این روزنه ها امکان تجمع حشرات را فراهم می آورند.
خوردن آجیل بلافاصله بعد از غذا، منجر به افزایش وزن می شود
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal