حوزه ریاست
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/03/04 تعداد بازدید : 80
برگزاری دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سال92
دومین نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران در سالجاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
دومین نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران در سالجاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در این نشست، انجام فعالیتهای پژوهشی و علمی در ارتباط با بهبود کیفیت شیرخام را یکی از مصوبات مهم این کارگروه در ماه های گذشته دانست و گفت: با مشارکت و همکاری اداره کل دامپزشکی، جهاد کشاورزی و سایر ادارات مربوطه می توان کیفیت شیر خام را بهبود بخشید.
دکتر محمدمهدی ناصحی، دستور کار بعدی این نشست را مربوط به مقایسه کیفیت و اثر بخشی داروهای تولید داخل کشور با داروهای وارداتی عنوان و تصریح کرد:  نتایج این تحقیقات نشان می دهد کیفیت داروهای ساخته شده در داخل کشور با سایر داروهای خارجی و وارداتی برابری می کند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران نیز در سخنانی، به بیان نحوه اجرای طرح جامع بهبود کیفیت شیرخام در استان پرداخت و گفت: 80 درصد تولید شیر خام در این استان به صورت سنتی انجام می شود.
دکتر مجید مختاری بر لزوم تغییر واحدهای دامپروری از سنتی به صنعتی تاکید کرد و افزود: 44 کارخانه شیر در استان وجود دارد که 22 واحد آن فعال است.
وی، سهم مازندران در تولید شیر خام کشور را 5.5 درصد عنوان و تصریح کرد: جایگاه نامناسب دام، آب آلوده، دست آلوده شیر دوش، روش غلط شیر دوشی، نگهداری  شیر در ظروف بدون پوشش و عدم برخورد با متخلفین از مهمترین دلایل  بالا بودن بار میکروبی شیرخام در استان است.
مختاری، ادامه داد: به همین منظور طرح بهبود کیفیت  شیر خام در دستور کار قرار گرفت .

برگزاری دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سال92
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal