حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/07/24 تعداد بازدید : 91
تامین غذای سالم نیازمند اقدام جمعی است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، طی همایش نظام‌های غذایی پایدار برای امنیت غذایی و تغذیه در ساری ، گفت: بحث تامین غذا نیازمند اقدام جمعی است تا با روند علمی به هدف مشترکی دست یابیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، طی همایش نظام‌های غذایی پایدار برای امنیت غذایی و تغذیه در ساری ، گفت: بحث تامین غذا نیازمند اقدام جمعی است تا با روند علمی به هدف مشترکی دست یابیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر محمدآزادبخت، در سخنانی بحث اصلی فائو را تامین غذای سالم دانست و افزود: در سال 1972 با پیشنهاد وزیر مجارستان 16 اکتبر روز جهانی غذا نامگذاری شد و در حال حاضر بیش از 160 کشور دنیا عضو سازمان ملل متحد هستند.
وی، با بیان اینکه محور اصلی شعار روز جهانی غذا و دارو، فرهنگی است، اظهار داشت: امسال فائو «کشاورزی و گفتگوی فرهنگـی» را شعار خود قرار داده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به وجود 400 کارخانه با تولید 4 هزار نوع مواد غذایی در استان اشاره و اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی در بحث تامین مواد غذایی به فرآوری تولیدات غذایی توجه دارد.
دکتر آزادبخت، با تاکید بر اینکه شش گروه اصلی پروتئین‌ها، چربی، کربوهیدرات، ویتامین، مواد معدنی و مشتقات آن باید در وعده‌های غذایی لحاظ شود، یادآور شد: در استفاده از چربی‌ها باید به مصرف ترانس‌های چرب که به سلامت آسیب می‌رساند، توجه شود.
وی، ضمن  اشاره به اینکه استان‌های شمالی در خط سرطان قرار دارند، تصریح کرد: سرطان در شمال کشور به مواد غذایی و شیوه زندگی افراد این مناطق بستگی دارد
دکتر آزادبخت، با تاکید بر اینکه در بحث ایمنی غذا باید به سلامتی بعد از مصرف توجه شود، گفت: تامین سلامت جامعه بر عهده ما است و تصور اینکه غذای ناسالمی در اختیار مردم قرار گیرد، سخت است.
تامین غذای سالم نیازمند اقدام جمعی است
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal