حوزه ریاست
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/07/26 تعداد بازدید : 16
افراد از مصرف مداوم غذاهای صنعتی دوری کنند
رييس سازمان غذا و داروي كشور در مراسم جشن صنعت غذايي مازندران، شیوع برخي بيماريهاي جديد را ناشي از تغيير ذائقه غذايي افراد دانست و اظهار داشت: بهتر ومنطقي تر است كه افراد از غذاهاي صنعتي دوري كنند و بيشتر غذاهايي كه از ايمني و سلامت كامل برخوردارند، استفاده نمایند.
رييس سازمان غذا و داروي كشور در مراسم جشن صنعت غذايي مازندران، شیوع برخي بيماريهاي جديد را ناشي از تغيير ذائقه غذايي افراد دانست و اظهار داشت: بهتر ومنطقي تر است كه افراد از غذاهاي صنعتي دوري كنند و بيشتر غذاهايي كه از ايمني و سلامت كامل برخوردارند، استفاده نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر رسول دیناروند، با بیان اینکه هم اكنون ميانگين دريافت سرانه انرژي هر فرد در ايران بيشتر از سرانه جهاني است، گفت: برخلاف برخي كشورها كه گرسنگي زياد است، در ايران خوشبختانه مشكلي براي دريافت انرژي وجود ندارد.
وی، افزود: مشكل جدي در كشورما دريافت بيش از اندازه وچندبرابر و مازاد انرژی است.
رسول ديناروند، به روند رو به رشد و پيشرفت صنايع غذايي كشور اشاره و تصریح کرد: مسئولان اين بخش نبايد از تخلفاتي كه در برخي صنايع غذايي اتفاق مي افتد، چشم پوشي كنند و بايد احساس مسئوليت شان را در برابر سلامتي افراد جامعه افزايش دهند
رييس سازمان غذا و داروي كشور، نگراني اصلي وزرات بهداشت ودرمان در زمان حاضر را تركيب غذايي افراد و افراط در مصرف غذاهاي آماده دانست و بیان داشت: هم اكنون ۵۰درصد از افراد بيش از نياز، انرژي دريافت مي كنند و اين وضعيت باعث برهم خوردن وضعيت بدني و سلامتي آنان مي شود.
دکتر ديناروند، ادامه داد: افزايش وزن، ديابت و بيماري هاي قلبي و عروقي و انواع سرطان از عوارض مهم ناشي از مصرف بي رويه غذاها و استمرار در مصرف غذاهاي آماده است لذا بازگشت به سنت مصرف غذاهاي ساده وطبيعي و پرهيز از غذاهاي صنعتي وآماده مي تواند به سلامت افراد كمك كند.
افراد از مصرف مداوم غذاهای صنعتی دوری کنند
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal