حوزه ریاست
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/08/06 تعداد بازدید : 53
بیماران دیابتی در وعده های غذایی خود از سبزی و سالاد استفاده کنند
متخصص تغذیه در مراسم استانی روز جهانی دیابت، در توصیه به بیماران دیابتی گفت: این بیماران در تمام وعده های غذایی خود از سبزی و سالاد استفاده کنند زیرا سبزیجات منبع فیبر هستند و به کنترل قند خون کمک می کند.
متخصص تغذیه در مراسم استانی روز جهانی دیابت، در توصیه به بیماران دیابتی گفت: این بیماران در تمام وعده های غذایی خود از سبزی و سالاد استفاده کنند زیرا سبزیجات منبع فیبر هستند و به کنترل قند خون کمک می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر صالح پور با بیان اینکه تمام مواد غذایی حاوی قند هستند اظهارداشت: برخی از مواد غذایی قند خون را سریع تر و برخی کند تر سبب افزایش قند خون می شوند.
وی، با بیان اینکه گروه نان و غلات حاوی قند فراوان است که در بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف شود افزود: سهم مصرف نان و غلات برای بیماران دیابتی در روز مشخص است که نباید بیش از آن استفاده شود تا بیماران بتوانند قند خون و وزن خود را کنترل کنند.
متخصص تغذیه ، مصرف مواد غذایی و استرس را  یکی از عوامل افزایش دهنده قند خون در افراد دیابتی دانست و تصریح کرد: رژیم یک فرد دیابتی هیچ تفاوتی با افراد غیر دیابتی ندارد در صورتی که بحث مقدار و زمان مصرف مواد غذایی رعایت شود.
دکتر صالح پور، گفت: به بیماران دیابتی توصیه می شود میوه های تازه مصرف کنند به دلیل اینکه میوه های خشک در مقایسه با میوه های تازه دارای قند بالاتری هستند.
وی، با اعلام اینکه مصرف سبزی ها برای افراد دیابتی هیچ محدودیتی ندارد افزود: افراد دیابتی به هر شکل خام، پخته می توانند از تمام سبزی ها استفاده کنند به استثنای شلغم ، لبو ، هویج و چغندر که پس از پخته شدن قندشان افزایش پیدا می کند که نیاز است مصرف آن محدود شود.
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: حذف وعده های غذایی کمکی به کاهش قند خون در بیماران دیابتی نمی کند.
وی، با تاکید بر اینکه هدف ما این است که یک فرد دیابتی می تواند از تمام گروه های غذایی استفاده کند و لازم نیست فکر کند با این بیماری شکل زندگیش تغییر کرده، افزود: بیماران دیابتی بهتر است میوه را با پوست مصرف کنند به دلیل اینکه حاوی فیبر بالایی هستند.
دکتر صالح پور اظهارداشت: چاقی و اضافه یکی از مشکلات در بیماران دیابتی محسوب می شود که به این بیماران توصیه می شود از گروه لبنیات به ویزه کم چرب استفاده کنند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه حدف تخم مرغ از سفره غذایی فرد دیابتی صورت نمی گیرد گفت: تخم مرغ از رژیم غذایی فرد دیابتی حتی اگر چربی بالایی داشته باشد حذف نمی شود به جهت اینکه ماده غذایی باارزشی است ولی مصرف آن محدود می شود.
بیماران دیابتی در وعده های غذایی خود از سبزی و سالاد استفاده کنند
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal