حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/08/14 تعداد بازدید : 70
رعایت بهداشت فردی و محیطی در هنگام توزیع نذورات ضروری است
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اطلاعیه ای از هموطنان خواست با رعایت نکات بهداشتی در زمان توزیع نذورات در ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهداء، از بروز بیماریهای مرتبط با غذا به ویژه بیماریهای عفونی روده ای جلوگیری نمایند.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اطلاعیه ای از هموطنان خواست با رعایت نکات بهداشتی در زمان توزیع نذورات در ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهداء، از بروز بیماریهای مرتبط با غذا به ویژه بیماریهای عفونی روده ای جلوگیری نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این اطلاعیه به موارد زیل تاکید شد:
۱- هر گونه پخت و پز، در مکانهایی دارای شرایط بهداشتی صورت پذیرد
۲- کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا بایستی دارای کارت معاینه معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمات ضروری است
۳- مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت بهداشت است استفاده شود
۴- از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید سازمان دامپزشکی است، استفاده شود
۵- از نمکهای بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از وزارت متبوع در تهیه و پخت غذا، برنج و مصرف روی سفره استفاده شود
۶- در تهیه غذا از روغنهای دارای مجوز ساخت از وزارت بهداشت با ترانس پایین استفاده شود
۷- از ظروف مناسب و تایید شده وزارت بهداشت و درمان و استاندارد در آشپزی استفاده شود
۸- در هنگام توزیع غذا از راه رفتن افراد توزیع کننده غذا روی سفره ها جلوگیری گردد
۹- از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر ۲ ساعت) خودداری گردد در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت باید مواد غذایی پخته شده در دمای  ۰- ۴  درجه و یا در روی اجاق گاز با شعله پایین( بالای ۶۵درجه) نگهداری شود
۱۰- از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود
۱۱-در صورت توزیع سبزی و سالاد رعایت مراحل چهار گانه سالم سازی الزامی است و توصیه می شود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود
۱۲- در ضمن نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات و جمع آوری زیر سیگاری، از استعمال مواد دخانی در محل های مسقف جلوگیری گردد
۱۳- از آب آشامیدنی سالم استفاده گردد
۱۴- تهیه و نصب وسایل اطفاء حریق به منظور کنترل و جلوگیری از آتش سوزیهای احتمالی الزامی است
۱۵-نسبت به جمع آوری وسایل و تجهیزات مشترک از جمله چادر نماز به منظور پیشگیری از بیماریهای پوستی واگیردار اقدام گردد
۱۶- شست و شو و گند زدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب چای و مواد غذایی استفاده می شود صورت پذیرد
۱۷-ضمن رعایت نظافت، شست و شو و گندزدایی مستمر سرویسهای بهداشتی نسبت به نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا نصب جای مایع صابون دستشویی اقدام گردد
۱۸- پسماندهای تولید شده بصورت بهداشتی جمع آوری ، انتقال و دفع گردد
۱۹- توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم با لیوان یکبار مصرف گیاهی  صورت گیرد. از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، جلوگیری شود
۲۰- احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه گردد
رعایت بهداشت فردی و محیطی در هنگام توزیع نذورات ضروری است
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal