حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/10/17 تعداد بازدید : 290
مصرف نمك و روغن سلامت جامعه را تهديد مي كنند
رئيس مركز بهداشت شهرستان ساري مصرف زياد نمك و روغن را يكي از معضلات بخش سلامت در جامعه دانست و افزود: اگر بتوانيم غذاهايي با حداقل نمك و روغن درست كنيم مي توانيم در آينده جامعه سالمي داشته باشيم .
رئيس مركز بهداشت شهرستان ساري مصرف زياد نمك و روغن را يكي از معضلات بخش سلامت در جامعه دانست و افزود: اگر بتوانيم غذاهايي با حداقل نمك و روغن درست كنيم مي توانيم در آينده جامعه سالمي داشته باشيم .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكترعقيل برزگر در آيين برگزاري جشنواره تغذيه سالم در ساري، با بيان اينكه شعار امسال سازمان بهداشت جهاني" فشار خون را جدي بگيريم" است، تصريح كرد: در گذشته بيماري هاي واگيردار عامل اصلي مرگ ومير در جهان محسوب مي شدند ولي به دليل پيشرفت وصنعتي شدن جوامع بيماري هاي رنگ ديگري گرفته است .
وي، با اشاره به افزايش بيماري هاي فشارخون، ديابت و بيماري هاي قلبي و عروقي در جامعه، گفت : كم تحركي و عادات بد غذايي در جوامع امروزي عامل اصلي افزايش بيماري هاي فشارخون و ديابت محسوب مي شود .
رئيس مركز بهداشت شهرستان ساري با تاكيد بر اصلاح شيوه زندگي، بيان داشت : متاسفانه  كشور ما از جمله كشورهايي است كه بيشتر افراد آن به  فشارخون و ديابت مبتلا هستند لذا  با اصلاح شيوه زندگي مي توان از گسترش آن در جامعه جلوگيري كرد .
دكتر برزگر با اشاره به برگزاري جشنواره تغذيه سالم ، گفت : 14 تا 21 دي ماه به عنوان هفته بسيج آموزش تغذيه نامگذاري شده كه هدف اصلي آن كاهش مصرف نمك و روغن در برنامه غذايي است.
گفتني است جشنواره تغذيه سالم به مناسبت هفته بسيج آموزش همگاني با هدف كاهش مصرف نمك و روغن و با حضور مسئولان استاني و شهرستاني و شركت داوطلبانه مردم در روستاي پاشاكلا ساري برگزار شد.
مصرف نمك و روغن سلامت جامعه را تهديد مي كنند
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal