حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/10/17 تعداد بازدید : 263
به جاي نمك و روغن، از چاشني هاي طبيعي در غذا استفاده شود
معاون فني مركز بهداشت مازندران در جشنواره تغذيه سالم، با بيان اينكه به جاي استفاده از نمك و روغن براي طعم دهي غذا، از چاشني هاي طبيعي استفاده شود، افزود: بايد ذائقه افراد را از كودكي به سمتي پيش برد كه بيشتر از غذاهاي كم نمك و روغن استفاده كنند.
معاون فني مركز بهداشت مازندران در جشنواره تغذيه سالم، با بيان اينكه به جاي استفاده از نمك و روغن براي طعم دهي غذا، از چاشني هاي طبيعي استفاده شود، افزود: بايد ذائقه افراد را از كودكي به سمتي پيش برد كه بيشتر از غذاهاي كم نمك و روغن استفاده كنند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر نادر آهنگر با تاكيد بر اينكه نيازهاي غذايي را جدي بگيريم، گفت : بايد با آموزش خانواده ها و برنامه ريزي صحيح الگوهاي تغذيه سالم را در جامعه نهادينه كنيم .
وي، بيان داشت: بايد در بحث تغذيه وضعيت اقتصادي و ذائقه هاي مردم را در نظر بگيريم و بر اساس آن برنامه ريزي هاي لازم را انجام دهيم .
معاون فني مركز بهداشت مازندران، با اشاره به اينكه استان مازندران رتبه اول چاقي را در كشور دارد، اظهار داشت: شيوع ديابت در اين استان 4 درصد است.
دكتر آهنگر ادامه داد: در حالي كه اين رقم در كشور 2 درصد است و بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته تا دو سال آينده از هر دو خانواده ايراني يك نفر ديابتي دارد .
وي، با بيان اينكه در مازندران هرروز 16 نفر بر اثر اختلال ناشي از قلبي و عروقي فوت مي كنند، گفت : 43 درصد مرگ ها در استان به دليل بيماري قلبي _عروقي است كه مي تواند با اصلاح الگو مصرف تا حدود زيادي از آن جلوگيري كرد .
معاون فني مركز بهداشت مازندران يكي از راهكارهاي اصلي مقابله با بيماري هاي ديابت ، فشارخون و بيماري قلبي _عروقي را پيشگيري دانست و افزود: ميانگين مصرف نمك در كل كشور 15 گرم است اين در حالي است كه به طور طبيعي بايد روزانه 3 تا 5 گرم نمك مصرف كنيم .
بهورز خانه بهداشت پاشاكلا نيز در اين مراسم هدف ازبرگزاري جشنواره تغذيه سالم را ترويج غذاهاي سنتي و سالم دانست و افزود: متاسفانه شاهد رواج استفاده از غذاهاي آماده و فست فودي هستيم در بين جوانان و خانواده ها هستيم كه اين سلامت جامعه را به خطر مي اندازد .
فاطمه الهي با اشاره به اينكه بيماري قلبي و عروقي عامل اصلي مرگ ومير در كشور محسوب مي شود، تصريح كرد: در فرهنگ ما استفاده از نمك و روغن بيش از نرم جهاني است و خانواده ها ايراني بر اين باورند كه غذا كم نمك و روغن غذا خوشمزه اي نيست و ما با اجراي اين جشنواره مي خواهيم آداب صحيح تغذيه را به خانواده ها آموزش دهيم .
به جاي نمك و روغن، از چاشني هاي طبيعي در غذا استفاده شود
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal