حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/10/18 تعداد بازدید : 203
با فرهنگ سازي، بر ترك عادتهاي بد غذايي اهتمام شود
معاون فني مركز بهداشت مازندران در همايش تغذيه در دوران سالمندي ويژه مددجويان كميته امداد امام(ره) ساري، با اشاره به عادت پرخوري در بين مردم، گفت: مـتأسفانه مردم مازندران در زمينه چاقي، چربي خون و ديابت در رتبه اول قرار دارند لذا بايد با فرهنگ سازي بر ترك عادت هاي بد غذايي اهتمام شود.
معاون فني مركز بهداشت مازندران در همايش تغذيه در دوران سالمندي ويژه مددجويان كميته امداد امام(ره) ساري، با اشاره به عادت پرخوري در بين مردم، گفت: مـتأسفانه مردم مازندران در زمينه چاقي، چربي خون و ديابت در رتبه اول قرار دارند لذا بايد با فرهنگ سازي بر ترك عادت هاي بد غذايي اهتمام شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر نادر آهنگر در سخناني، مصرف بي رويه نمك و روغن ها ، شيوع استفاده از دخانيات به ويژه قليان براي بانوان جوان و كم تحركي را تهديد جدي براي سلامت عمومي برشمرد.
وي، خواستار تلاش همگاني براي اصلاح رويه ها و عادت هاي بد غذايي و تغيير ذائقه ها شد.
معاون فني مركز بهداشت مازندران در بخش ديگري از سخنانش، ضمن اشاره به افزايش و گسترش كيفي جمعيت، گفت: پير شدن جمعيت زنگ خطري براي جامعه محسوب مي شود.
دكتر آهنگر، با بيان اينكه در چهل سال آينده از هر چهار نفر يك نفر سالمند خواهيم داشت، افزود: نگهداري سالمندان براي خانواده بسيار مشكل است به دليل اينكه آنان نيازمند نگاه و توجه ويژه هستند و توجه به آنها زمان زيادي را صرف خواهد كرد كه اين خارج از توانائي خانواده هاي كم جمعيت است .
وي، رشد شاخص هاي پوشش بيمه درمان ، افزايش درآمد خانوار، رشد مؤلفه هاي اقتصادي و سواد و فرهنگ را زمينه ساز رشد جمعيت و جلوگيري از آسيبهاي پيري جمعيت دانست و تصريح كرد: در حال حاضر سيستم هاي مراقبتي براي سرويس دهي به سالمندان محدود است.
معاون فني مركز بهداشت مازندران، آلودگي هوا در برخي از شهرها را هشداري جدي براي سالمندان عنوان كرد و اظهار داشت: بايد با توجه به  اقبال جديد در بحث افزايش جمعيت نسبت به آن چاره انديشي صورت گيرد.
دهقان كارشناس تغذيه نيز در اين نشست به تشريح عادت هاي نامناسب غذايي به خصوص مضرات استفاده افراطي از روغن ها و فرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس، كالباس و انواع فست فودها براي تمامي افراد جامعه به ويژه سالمندان پرداخت.
وي با تأكيد بر استفاده از سبزيجات ، مواد غذائي پخته و آب ميوه گفت: مصرف اين مواد غذايي سبب جلوگيري از يبوست مي شود.
اين كارشناس تغذيه، خوردن چاي پس از صرف غذا را مانع جذب آهن دانست و افزود: توصيه ما اين است كه افراد پس از غذا از مصرف چاي پرهيز كنند.
با فرهنگ سازي، بر ترك عادتهاي بد غذايي اهتمام شود
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal