حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/12/11 تعداد بازدید : 51
اجراي طرح سلامت نوروزي در مازندران
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در نشست كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان از اجراي طرح سلامت نوروزي به مدت 45 روز در اين استان خبر داد و گفت: اين طرح از اول اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردين 93 ادامه دارد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در نشست كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان از اجراي طرح سلامت نوروزي  به مدت 45 روز در اين استان خبر داد و گفت: اين طرح از اول اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردين 93 ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر محسن اعرابي، با بيان اينكه همزمان با اجراي طرح سلامت نورزي در مجموع 96 كارشناس بازرس بهداشت محيط، به صورت فعال در سطح شهر و روستا و جاده بين شهري و برون شهري به بازرسي و اعمال قانون مي پردازند، افزود: پيش بيني مي شود بيش از  40 هزار واحد در زمان اجراي اين طرح مورد بازرسي و نظارت قرار گيرد.
وي، ارتقاء وضعيت بهداشت فردي، بهداشت مواد غذايي، بهداشت ابزار و تجهيزات ، بهداشت ساختمان در مراكز تهيه، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي حساس-حفظ و ارتقاي سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزي در ايام تعطيلات و پيشگيري از بيماري هاي منتقله بوسيله آب و غذا را مهمترين اهداف اين طرح  عنوان كرد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، با بيان اينكه 2 اكيپ استاني براي نظارت عاليه و 22 اكيپ شهرستاني شبانه روز در اين طرح فعال هستند، ادامه داد: به منظور اجراي اين طرح 45312 نفر ساعت و 24 وسيله نقليه  درگير مي شوند.
دكتر اعرابي،  ادامه داد: نظارت و بازرسي از تمامي اماكن عمومي و مراكز توليد، تهيه ،توزيع و فروش مواد غذائي - كنترل بهداشتي دستفروشان مواد غذائي و هماهنگي بين بخشي با سازمانهاي ذيربط در جهت ساماندهي آنان و جلوگيري از فروش مواد غذائي خطرناك - نظارت و بازرسي بهداشتي از ترمينالهاي مسافربري ، ايستگاههاي راه آهن،فرودگاهها،اتوبوسها و قطارهاي مسافربري  - نظارت و بازرسي بهداشتي جايگاههاي اسكان موقت مسافران نوروزي و پاركها و ميادين  -نظارت و كنترل بهداشتي مستمر از تاسيسات و شبكه هاي آبرساني شهري و روستائي و كليه سيستمهاي تامين آب بويژه در نقاط مسافرپذير و  كنترل كيفي طبق دستورالعمل- نظارت و بازرسي بهداشتي بر رعايت موازين بهداشتي با وسايط حمل و نقل مواد غذائي و نمونه برداري از آب شرب و مواد غذايي مشكوك و... اعم فعاليتهاي بازرسان و كارشناسان بهداشتي در طرح سلامت نوروزي محسوب مي شود.
وي، تغيير كاربري صنفي در ايام قبل از عيد - دستفروشي با وسيله نقليه و فروش فله اي آجيل- فروش موادغذائي حساس و زود فساد پذير در معابرعمومي و پاركها و عرضه مواد غذايي گرم در حاشيه هاي نمايشگاها و بكارگيري كارگران موقت بدون هماهنگي و استعلام از مراكز بهداشت براي دريافت كارت سلامت فردي را از جمله مخاطرات امنيت غذايي در ايام نوروز عنوان كرد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، از مسئولان دادگستري، مديريت اماكن نيروي انتظامي، تعزيرات، شركتهاي آب و فاضلاب شهري و روستائي، سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، ستاد تسهيلات نوروزي استان و شهرستان ، صنعت تجارت ومعدن  و راهنماي رانندگي خواست ضمن تعامل با اين معاونت در اجراي طرح سلامت نوروزي مشاركت نمايند.

اجراي طرح سلامت نوروزي در مازندران
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal