حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/12/17 تعداد بازدید : 28
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران :
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: افراد از خريد و مصرف آجيلهاي رنگ شده ، كپك زده و پرنمك خودداري كنند.
افراد از خريد آجيلهاي رنگ شده ، كپك زده و پرنمك خودداري كنند
 
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: افراد از خريد و مصرف آجيلهاي رنگ شده ، كپك زده و پرنمك خودداري كنند.
به گزارش راوبط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، حسن مكرمي رستمي در گفتگو با خبرنگاران گفت: در مبحث رژيم غذايي 3 كلمه تنوع، تعادل و تناسب از اهميت ويژه اي دارد.
وي، با تاكيد بر مصرف به اندازه غذا با توجه به جنسيت فرد، افزود: در يك رژيم غذايي متعادل، مصرف تمامي گروه هاي غذايي در اندازه متعارف توصيه مي شود.
مكرمي رستمي، تامين انرژي، حفظ و تنظيم مواد مورد نياز بدن و رشد وترميم بافتهاي آسيب پذير را 3هدف عمده خوردن غذا دانست و تصريح كرد: با تنوع و تعادل خوردن غذا اين 3 هدف تامين و برهم زدن اين عوامل باعث ايجاد عارضه در بدن مي شود.
وي، با اشاره به اينكه در ايام نوروز، ميزان دريافت كالري بايد مورد توجه قرار گيرد، اظهارداشت: بدن انسان روزانه به 3هزار كالري نياز دارد.
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ادامه داد:  هر 100 گرم آجيل، 650 كالري دارد، لذا  بايد در مصرف آجيل دقت شود.
مكرمي رستمي، ادامه داد:  افراد تا حد امكان از فروشگاه هاي معتبر خريد نمايند و توصيه مي شود از خريد انواع مغزها كه توسط دوره گردها عرضه مي شود، اجتناب ورزند.
وي، خاطر نشان كرد: در  ايام نوروز نبايد از وعده هاي اصلي غذا غافل شد.

مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران :
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal