حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1392/12/19 تعداد بازدید : 35
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران:
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: به منظور نظارت و كنترل برميزان مواد رنگي و انواع واكسها در كارگاه هاي شيريني پزي و سورتينگها، حضور مسئول فني ضرروي است.

لزوم به كار گيري مسئول فني در كارگاه هاي شيريني پزي و سورتينگ مركبات

مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: به منظور نظارت و كنترل برميزان مواد رنگي  و انواع واكسها در كارگاه هاي شيريني پزي و سورتينگها، حضور مسئول فني ضرروي است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران،  مهندس حسن مكرمي رستمي در گفتگو با خبرنگاران، به رواج افزودن رنگ در كارگاه هاي شيريني پزي اشاره و تصريح كرد: بر اساس دستور صريح وزارت بهداشت استفاده از رنگ در قناديها ممنوع است لذا قناديهايي كه تمايل به استفاده از اين رنگها را دارند بايد با نظارت و كنترل مسئول فني از اين رنگها استفاده نمايند.
وي، اظهارد اشت: افرادي كه در زمينه توزيع و بسته بندي برنج فعاليت مي كنند تا نيمه اول سال 93 فرصت دارند شناسه نظارت را از معاونت غذا و دارو دانشگاه اخذ نمايند.
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ، لزوم درج تاريخ توليد و انقضا، سري توليد و نوع برنج بر بسته هاي برنج را ضرروي دانست و افزود: با دريافت شناسه نظارت و درج اطلاعات مربوط به محصول بر روي كيسه هاي برنج، مانع سوء استفاده افراد سودجو از نام برنج مازندران مي شويم.
مكرمي رستمي، ادامه داد: بر اساس مصوبه كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان، از اول مهر 93 هيچ يك از مراكز عرضه نمي توانند برنج فله اي و يا بدون شناسه نظارت توزيع نمايند.
وي، با اشاره به حضور مسئولان فني در سورتينگ مركبات، گفت: مصوب شد براي هر 5  واحد سورتينگ، يك مسئول فني براي نظارت بر مواد اوليه اي كه در سورتينگها استفاده مي شود،  به كار گرفته شود.
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي  و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران  با اشاره به اينكه در ايام نوروز از تمامي كارخانه ها و واحدهاي توليد موادغذايي به ويژه واحدهاي لبني نظارت و بازرسي به عمل مي آيد، گفت: اين نظارتها توسط كارشناسان بهداشتي صورت مي گيرد.
مهندس حسن مكرمي رستمي، با تاكيد بر اينكه مردم به شاخصهاي بهداشتي و تغذيه اي مواد غذايي خود توجه كنند، افزود: مردم از خريد موادغذايي تقلبي و نامطمئن خودداري نمايند.
وي، ادامه داد: مردم مي توانند به عنوان نيروي بازرسي عمل كنند و مانع عرضه توزيع موادغذايي تقلبي و نامرغوب شوند.

مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal