حوزه ریاست
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/01/27 تعداد بازدید : 13
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مازندران اعلام كرد:
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، با بيان اينكه هم اكنون قارچ به صورت فله اي و يا به ندرت با بسته بندي كه نظارت كافي بر آن وجود ندارد، عرضه مي شود، افزود: اخذ شناسه نظارت يا پروانه ساخت براي واحدهاي توليد و بسته بندي قارچ ضروري است.
ضرورت اخذ شناسه نظارت يا پروانه ساخت براي واحدهاي توليد و بسته بندي قارچ

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، با بيان اينكه هم اكنون قارچ  به صورت فله اي و يا به ندرت با بسته بندي كه نظارت كافي بر آن وجود ندارد، عرضه مي شود، افزود: اخذ شناسه نظارت يا پروانه ساخت براي  واحدهاي توليد و بسته بندي قارچ ضروري است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر محمدآزادبخت، در نشست كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان، گفت: قارچ ماده غذايي سالم، لذيذ و حاوي پروتئين، انواع ويتامينها، املاح و آنتي اكسيدانتهاست كه با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زيادي دارد.
وي، با بيان اينكه  استاندار ملي براي قارچ  1627 ويژگي در نظر گرفت، افزود: بو، مزه، شكل ظاهري، مقدار آلاينده ها  وفلزات سنگين از مهمترين استاندارهاي تعريف شده براي اين محصول است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، ، به وجود 120 واحد توليد و پرورش قارچ خوراكي در كشور اشاره و تصريح كرد: ايران در بين 192 كشور جهان با توليد سالانه 90 هزار تن قارچ خوراكي رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است.
دكتر آزادبخت سرانه مصرف قارچ در كشور را 450 گرم دانست و اظهارداشت: درحالي كه اين ميزان در جهان بيش از 4كيلو و 500 گرم محاسبه شده است.
وي، با تاكيد بر اينكه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي مازندران از عرضه قارچهاي فاقد شناسه كارگاهي  وفله اي جلوگيري مي كند، اظهارداشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نيز به اصناف اعلام نمايد قارچهاي داراي مجوز بهداشتي توزيع و عرضه نمايند.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مازندران اعلام كرد:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal