حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/02/14 تعداد بازدید : 19
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت:
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، در حاشيه همايش ملي حذف مالاريا، با بيان اينكه در محصولاتي مانند شير، خامه وسرشير انتقال بيماري تب مالت بيشتر است، ادامه داد: كيفيت محصولات پاستوريزه بهتر از محصولات غيرپاستوريزه است.
مردم از محصولات لبني پاستوريزه استفاده كنند
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، در حاشيه همايش ملي حذف مالاريا، با بيان اينكه در محصولاتي مانند شير، خامه وسرشير انتقال بيماري تب مالت بيشتر است، ادامه داد: كيفيت محصولات پاستوريزه بهتر از محصولات غيرپاستوريزه است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، دكتر محمدمهدي گويا، در جمع خبرنگاران ميزان بروز بيماري تب مالت در مازندران را بالادانست و گفت: توجه به رعايت نكات بهداشتي در پيشگيري از اين بيماري موثر است.
وي بر كشتار دام در كشتارگاه هاي صنعتي و مدرن و تغيير فرهنگ نگهداري از حيوان در منزل تاكيد و تصريح كرد: مردم بايد به مصرف لبنيات پاستوريزه به منظور پيشگيري از بيماري تب مالت توجه بيشتري نمايند.
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، تصريح كرد:  فردي كه دركشتارگاه فعاليت مي كند نيز در معرض خطرابتلا به بيماري تب مالت است.
دكتر گويا، با بيان اينكه بيماري تب كريمه كنگو از ديگر بيماريهاي مشترك بين انسان و دام است، افزود: اين بيماري از طريق ترشحات دام به انسان منتقل مي شود.
وي، گفت: كارگران كشتارگاه ها درمواقع ذبح حيوان و هنگام پاك كردن گوشت در منزل با رعايت نكات بهداشتي از جمله استفاده از دستكش و ماسك مناسب از ابتلا به اين بيماري پيشگيري كنند.
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، با بيان اينكه اين بيماري درحالت حاد مي تواند از انسان به انسان منتقل مي شود، اظهار داشت: 10 تا 50 درصد افرادي كه مبتلا به بيماري تب كريمه گنگو مي شوند جان خود را از دست مي دهد.
دكتر گويا، خاطرنشان كرد: اين بيماري در صورت تشخيص به موقع، قابل درمان است.

رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal