حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/04/22 تعداد بازدید : 36
معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران
معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در اطلاعيه اي از هموطنان خواست به منظور جلوگيري از ابتلا به بيماري تب مالت ازفرآورده هاي لبني، بصورت پاستوريزه استفاده نمايند .
معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در اطلاعيه اي از هموطنان خواست به منظور جلوگيري از ابتلا به بيماري تب مالت ازفرآورده هاي لبني، بصورت پاستوريزه استفاده نمايند . 
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، در اين اطلاعيه كه با محوريت هشدارهاي بهداشتي درمورد بيماري تب مالت صادر شد، آمده است:
- قبل ازمصرف شيرخام آنرا به مدت 5 دقيقه درحرارت جوش قراردهيد و سپس مصرف نماييد .
- پنيرتازه تهيه شده را به مدت 3 ماه درآب نمك نگهداري و سپس مصرف نماييد .
- درمواردي كه باجنين سقط شده يا احشاءحيوانات تماس مستقيم داريد حتماً ازدستكش، ماسك وچكمه استفاده نماييد .
- جنين سقط شده يا اعما و احشا حيوانات را درعمق يك متري زمين دفن كرده و روي آنرا با لايه اي ازآهك وخاك بپوشانيد .
- دامهاي خود را توسط كاركنان دامپزشكي عليه بيماري تب مالت واكسينه نماييد .
- از فرآورده هاي لبني، بصورت پاستوريزه استفاده نماييد .
-با توجه به اينكه بيماري ازطريق استنشاق ذرات عفوني معلق درآغل واصطبل و آزمايشگاه منتقل مي شود براي ورود به اين اماكن ازماسك استفاده نماييد .
معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal