حوزه ریاست
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/05/15 تعداد بازدید : 37
متخصص كودكان عنوان كرد:
متخصص كودكان در همايش گراميداشت هفته جهاني تغذيه با شيرمادر در ساري گفت: نوزاداني كه در 6 ماه اول تولدشان تنها با شير مادر تغذيه شدند، كمتر دچار بيماري مي شوند.
شيرمادر، كودكان را كمتر دچار بيماري مي كند

متخصص كودكان در همايش گراميداشت هفته جهاني تغذيه با شيرمادر در ساري گفت: نوزاداني كه در 6 ماه اول تولدشان تنها با شير مادر تغذيه شدند، كمتر دچار بيماري مي شوند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ، خانم دكتر احمدي ، با بيان اينكه توليد شير در بدن مادران بدون نقص انجام مي شود، افزود: 99 شير درصد شير توليدي در پستان مادر، براي تغذيه كودك كافي است.
وي، با بيان اينكه مادران مكيدن انگشت توسط نوزادان را دليل ناكافي بودن شير خود مي دانند، اظهارداشت: اين باور اشتباه است زيرا  برخي از نوزدان به طور غريزي انگشتان خود را مي مكند .
عضو هئيت علمي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ، با تاكيد بر اينكه پستانك جايگزين مناسبي براي كوك نيست، افزود: شيرمادر سهل الهضم است به همين دليل نوزاد در ماه هاي اول شيربسيار مصرف مي كنند به طوري كه اگر هر نيم ساعت به خوردن شير نياز پيدا كنند، امري طبيعي است.
احمدي، ادامه داد: شيرمادر مي تواند تا 8 ساعت در محيط اتاق، سالم بماند و نيازي به گرم كردن ندارد.
متخصص كودكان ، با بيان اينكه مدت مكيدن شير مادر در نوزادان نيز متفاوت است، گفت: بوي ناخوشايند ناشي از مصرف برخي غذاها و عطر و ادكلن  باعث تغيير بوي شير مي شود كه در اين هنگام كودك تمايلي به خوردن شير نشان نمي دهد.
وي، به گلايه برخي مادران درخصوص نداشتن شيركافي براي تغذيه نوزادان افزود: مهمترين فاكتور در افزايش شير مادران، مكيدن توسط نوزاد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي مازندران، خوردن غذاي كافي، استفاده از مواد افزاينده شيرمادر و نوشيدن مايعات در حد رفع تشنگي را از عوامل ديگر در افزايش جريان شيردهي عنوان كرد.

متخصص كودكان عنوان كرد:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal