حوزه ریاست
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/03/13 تعداد بازدید : 1100
مدير نظارت بر مواد غذائي دانشگاه علوم پزشكي مازندران :مصرف مداوم نان سفيد باعث بيماري‌هاي گوارشی افزایش قند خون وديابت می شود .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران حسن مكرمي گفت: ‌نان‌هاي كه با آرد سفيد توليد مي‌شود به لحاظ ارزش غذايي غني نيست ومصرف مداوم اين نان سبب بروز بيماري‌هاي گوارشی واحتمال وجود بيماري قند خون و ديابت را در انسان را افزايش مي‌دهد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران حسن مكرمي مدير نظارت بر مواد غذائي آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: ‌نان‌هاي كه با آرد سفيد توليد مي‌شود به لحاظ ارزش غذايي غني نيست ومصرف مداوم اين نان سبب بروز بيماري‌هاي گوارشی واحتمال وجود بيماري قند خون و ديابت را در انسان  را افزايش مي‌دهد.
وي با اعلام اينكه 43 درصد مردم مازندران بيش از 120 درصد انرژي دريافت مي‌كنند تصريح كرد: 53 درصد مازندراني‌ها اضافه وزن دارند و47 درصد عامل مرگ ومير مازندران بيماري قلب وعروق است.
مکرمي ادامه داد: بيماري‌هاي سرطاني عامل 15 درصد مرگ ومير در مازندران است كه استفاده مدوام از نان سفيد نيز به تشديد بيماري‌هاي گوارشي كمك مي‌كند.
وي با اعلام اينكه ميزان فيبر دريافتي در سلامت انسان تاثير مناسب دارد بيان داشت:  روزانه از رژيم غذائي 30 گرم فيبر دريافت مي‌شود كه 15 گرم آن از ميوه وسبزی ها و15 گرم ديگر از نان با سبوس مناسب استحصال مي‌شود.
مدير نظارت بر مواد غذائي دانشگاه علوم پزشكي مازندران افزود: در صورتي كه ميزان فيبر مورد نياز از نان كاهش يابد ومصرف مداوم نان سفيد در بين خانوارها بيش از اندازه توجه شود بروز بيماري‌هاي گوارش وسرطان نيز افزايش مي‌يابد.
وي خواستار استفاده خانوارها از نان با سبوس مناسب شد وبيان داشت: موضع توليد نان با آرد غني شده در دستور كارگروه بهداشت وسلامت قرار گرفت.
 مدير نظارت بر مواد غذائي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ادامه داد: برنامه ريزي براي توليد آرد با سبوس مناسب در دستور كار كارخانه آرد قرار دارد ونظارت بر اجراي توليد آرد غني شده نيز در دستور كار علوم پزشكي مازندران قرار گرفت وبه زودي اجرايي مي‌شود.
وي با اعلام اينكه اجراي توليد آرد غني شده وتحويل آن به نانوائي‌هاي استان به زودي اجرايي مي‌شود بيان داشت: آرد هاي موجود در نانواي‌ها توسط ناظران علوم پزشكي مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
مکرمی تاكيد كرد: ممكن است پس از اجراي طرح نان غني شده با سبوس مناسب تغييري جزئي در رنگ نان ايجاد شود كه مردم از اين بابت نگراني نداشته باشند.
وي ادامه داد: در طرح توليد آرد براي نان بربري 18 درصد سبوس وبراي نان سنگك وتافتون ولواش 15 درصد سبوس پيش بيني شد كه انتظار مي‌رود با تغييرات ايجاد شده در اين بخش شاهد بروز كمتر بیماریهای ديابت وسرطان شویم .
مکرمی  در پايان از تهيه وتنظيم بروشورهايی در رابطه با مصرف مناسب نان غني شده وتاثير آن بر سلامت افراد جامعه خبرداد وبيان داشت: اين بروشورهاي به زودي در سطح شهرهاي مازندران توزيع مي‌شود.

 

مدير نظارت بر مواد غذائي دانشگاه علوم پزشكي مازندران :مصرف مداوم نان سفيد باعث بيماري‌هاي گوارشی افزایش قند خون وديابت می شود .
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal