حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/09/23 تعداد بازدید : 192
دكتر آهنگر معاون فني مركز بهداشت استان
طرح بسيج اطلاع رساني كاهش مصرف نمك ازتاريخ اول ديماه لغايت 15 بهمن ماه سالجاري درسطح استان مازندران اجرا مي شود .

اولين نشست بسيج ملي كاهش مصرف نمك  در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران تشكيل شد

اولين نشست مسئولين گروههاي معاونت بهداشتي درزمينه اجراي بسيج ملي كاهش مصرف نمك در مركز بهداشت استان تشكيل شد.

دراين جلسه دكترآهنگرمعاون فني مركز بهداشت استان اظهار داشت : طرح بسيج اطلاع رساني كاهش مصرف نمك ازتاريخ اول ديماه لغايت 15 بهمن ماه سالجاري درسطح استان مازندران اجرا مي شود .

نوروزخاني كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتي نيز ، مقدار نمك مورد نياز هر فرد را  5-3 گرم در روز (نصف قاشق مرباخوري)  عنوان كرد وگفت: ايران يكي از پر مصرف‌ترين كشورهاست و ميانگين روزانه مصرف نمك در ايران3-2برابر استاندارد جهاني است.

 وي با اشاره به اينكه ميزان مصرف نمك در ايران حدود 10 تا 15 گرم در روز است كه اين ميزان بسيار بيشتر از حد استاندارد مصرف نمك اضافه كرد: سرانه مصرف نمك سالانه توسط ايراني‌ها، شش كيلوگرم است در حالي كه در جهان سالانه سه كيلو نمك مي‌خورند.

مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه با تاكيد بر اهميت و ضرورت هفته بسيج همگاني مصرف كم نمك، مصرف زياد نمك را از عوامل ابتلا به فشارخون بالا ، شيوع بالاي بيماري هاي قلبي و عروقي، كاهش تراكم استخواني و پوكي استخوان و سرطان معده برشمرد و اظهار داشت : بر اساس مطالعات شانس ابتلا به سرطان در كساني كه روزانه 12 تا 15 گرم نمك مصرف مي كند بيشتر است و درصورتي كه افراد تنها 3 گرم از مصرف روزانه نمك خود را كاهش دهند، حدود 50درصد از بيماري‌هاي قلبي عروقي كاهش خواهد يافت.

دكتر آهنگر معاون فني مركز بهداشت استان
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal