حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1393/10/28 تعداد بازدید : 92
در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران
ايران يكي از پر مصرف‌ترين كشورهاست و ميانگين روزانه مصرف نمك در ايران3-2برابر استاندارد جهاني است.

اولين نشست بسيج ملي كاهش مصرف نمك در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران تشكيل شد

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران جلال نوروز خاني اظهار داشت : طرح بسيج اطلاع رساني كاهش مصرف نمك ازتاريخ اول دي ماه لغايت 15 بهمن ماه سالجاري درسطح استان مازندران اجرا مي شود .

كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتي ، مقدار نمك مورد نياز هر فرد را 5-3 گرم در روز (نصف قاشق مرباخوري) عنوان كرد وگفت: ايران يكي از پر مصرف‌ترين كشورهاست و ميانگين روزانه مصرف نمك در ايران3-2برابر استاندارد جهاني است.

وي با اشاره به اينكه ميزان مصرف نمك در ايران حدود 10 تا 15 گرم در روزو بسيار بيشتر از حد استاندارد است اضافه كرد: سرانه مصرف سالانه نمك  توسط ايراني‌ها، شش كيلوگرم است در حالي كه در جهان سالانه سه كيلو نمك مي‌خورند.

مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه با تاكيد بر اهميت و ضرورت هفته بسيج همگاني مصرف كم نمك، مصرف زياد نمك را از عوامل ابتلا به فشارخون بالا ، شيوع بالاي بيماري هاي قلبي و عروقي، كاهش تراكم استخواني ، پوكي استخوان و سرطان معده برشمرد و اظهار داشت : بر اساس مطالعات شانس ابتلا به سرطان در كساني كه روزانه 12 تا 15 گرم نمك مصرف مي كند بيشتر است و درصورتي كه افراد تنها3 گرم از مصرف روزانه نمك خود را كاهش دهند، حدود 50درصد از بيماري‌هاي قلبي عروقي كاهش خواهد يافت .


در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal