حوزه ریاست
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/04/29 تعداد بازدید : 502
مدیر نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی و آرایشی دانشگاه :فضاي عمومي در مازندران آماده بهره برداري از نان سبوس دار است
حسن مكرمي پيش از ظهر امروزدرجلسه كارگروه بهداشت سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اشاره به اقدامات دانشگاه براي فرهنگ سازي در بين مردم براي استفاده از نان سبوس دار اظهارداشت: فضاي عمومي جامعه براي بهره برداري استفاده ازنان سبوس دار آماده است وبراي اجرايي شدن آن تنها مشكل بحث نظارتي است.
مدیر نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
فضاي عمومي در مازندران آماده بهره برداري از نان سبوس دار است
حسن مكرمي پيش از ظهر امروزدرجلسه كارگروه بهداشت سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اشاره به اقدامات دانشگاه براي فرهنگ سازي در بين مردم براي استفاده از نان سبوس دار اظهارداشت: فضاي عمومي جامعه براي بهره برداري استفاده ازنان سبوس دار آماده است وبراي اجرايي شدن آن تنها مشكل بحث نظارتي است.
وي تصريح كرد: تنها دغدغه اصلي ما مجاب كردن نانوايها براي استفاده از آرد 18 درصد سبوس براي نانوائي‌هاي بربري و15 درصد سبوس براي نان سنگك وتافتون است.
مدير نظارت برمواد غذائي وآشاميدني وآرايشي دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اعلام اينكه طبق آخرين جلسه با بازرگاني بايد تكليف ناظر بر استفاده از آرد سبوس‌دار مشخص شود افزود: فضاي استان براي استفاده از نان سبوس دار مهيا است.
وي در مورد صدرو پروانه‌هاي بهداشتي مواد غذايي در شهرك‌هاي صنعتي اظهار داشت: مشكل اصلي در صدور پروانه‌هاي بهداشتي در شهرك‌هاي صنعتي عدم رعايت فاصله آلاينده‌ها تا كارخانه توليد مواد غذايي است.
مكرمي با انتقاد از برخي توليد كنندگان كه بعد از ساخت وساز براي صدور مجوز اقدام مي‌كنند افزود: دانشگاه علوم پزشكي مازندران بايد طبق ظوابط بهداشتي مجوز توليدي صادر كند و راهكار آن اين است كه در هنگام ساخت وساز نيز دانشگاه علوم پزشكي مازندران در جريان قرار گيرد.
وي با بيان اينكه اشتباه برخي از دستگاهها سبب مي‌شود كه نگاههاي عدم حمايت از سرمايه گذار متوجه دانشگاه علوم پزشكي شود افزود: دستگاههاي صادر كننده مجوز توليدات غذايي بايد دغدغه بهداشتي ودرماني دانشگاه را مد نظر قرار دهند.
اين مسئول بهداشتي خواستار ايجاد تغييرات در زون بندي‌هاي مكان‌هاي توليد غذايي در استان شد وافزود: در توسعه شهرك صنعتي بايد هماهنگي مناسب براي زونبندي مواد غذايي وغير غذايي انجام شود.
در ادامه حميد رسولي زاده خواستار زون بندي به صورت مشخص در شهرك‌هاي صنعتي شد وافزود: در ايجاد شهرك‌هاي صنعتي بايد زون بندي مشخص داشته باشيم.
معاون دامپزشكي مازندران در ادامه با اعلام اينكه واحدهاي متقاضي ظوابط لازم براي زون بندي را ندارند بيان داشت: عدم زون بندي مشخص مشكلات بعدي عدم صدور مجوز را به دنبال دارد.
در ادامه مدير كل محيط زيست مازندران با اعلام اينكه خلاء زون بندي مشخص در مازندران وجود داشت خاطر نشان كرد: در طي دوسال اخير زون بندي در شهرك هاي صنعتي مازندران رعايت می شود.
مدیر نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی و آرایشی دانشگاه :فضاي عمومي در مازندران آماده بهره برداري از نان سبوس دار است
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal