حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/04/29 تعداد بازدید : 520
قائم مقام وزير بهداشت در مازندران: مكان توليدات صنايع غذايي مازندران ساماندهي شود
دکتر محمد مهدی ناصحی قائم مقام وزير بهداشت در چهارمین جلسه كارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی سال 90 در دانشگاه علوم پزشكي مازندران اظهار داشت: بهداشت عمومي بايد از طريق رسانه‌ها جزء دغدغه اصلي مردم قرار گيرد.

در كارگروه بهداشت ودرمان در دانشگاه علوم پزشكي مازندران اظهار داشت: بهداشت عمومي بايد از طريق رسانه‌ها جزء دغدغه اصلي مردم قرار گيرد.
وي تصريح كرد: آموزش و پرورش و رسانه‌هاي نقش بسيار تاثير گذاري را در ارائه آموزش‌هاي بهداشتي و پيشگيري از بيماري‌ها بر عهده دارند ورسانه‌ها براي اينكه تاثير گذارتر در حوزه بهداشت ودرمان ورود پيدا كنند نياز به همدلي همه دست اندركاران در ارگانهاي دولتي دارند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اعلام اينكه براي اجراي درست دغدغه‌هاي بهداشتي وسلامت نياز به  تشكيل كميته‌‌اي زير نظر كارگروه بهداشت و سلامت است، افزود: تشكيل كميته سلامت و امنيت غذايي نيز در دستور كار قرار گيرد.
وي تاكيد كرد: دغدغه‌هاي بهداشتي وسلامت نياز به فرهنگ سازي جدي دارد و نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازي بسيار تاثير گذار است.
ناصحي ادامه داد: ساماندهي زباله، چاقي، بيماري‌هاي قلبي وعروقي، مرگ ومير ناشي از سرطانها با تحكم قابل اجرا نيست و نياز به فرهنگ سازي از طريق رسانه‌ها دارد.
قائم مقام وزير بهداشت با اعلام اينكه دستگاههاي تاثير گذار در حوزه سلامت بايد نقش اساسي را در ايجاد فرهنگ سازي ايفا كنند افزود: به عنوان نمونه جهاد كشاورزي تنها با تعامل و فرهنگ ساي مناسب مي‌تواند زمينه كاهش استفاده از سموم كشاورزي را فراهم كند.
وي ادامه داد: بايد با استفاده از ابزار رسانه تغيير نگرش بهداشتي و پيشگيري از بيماري‌ها را در دستور كار خود قرار دهيم و ارگانهاي تاثير گذار در حوزه سلامت با ايجاد همكاري مناسب با رسانه زمينه تغيير نگرش را در مازندران ايجاد كنند.
وي به برگزاري جشنواره استاني رسانه های ديجيتال سلامت در سال گذشته در مازندران اشاره كرد، و افزود: اين جشنواره مورد توجه جدي وزارت بهداشت و درمان قرار گرفت و به همين منظور امسال بخش نوشتاري نقش رسانه در حوزه سلامت در آبان ماه سال جاري در مازندران برگزار مي‌شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اشاره به توليدات مواد غذايي در شهرك‌هاي صنعتي مازندران تاكيد كرد: شهركهاي صنعتي بايد برنامه منظمي را براي ساماندهي مكان مناسب توليدات مواد غذائي در استان انجام دهند.
وي ادامه داد: مديران استاني كه مجوزهاي صدور كارخانه را تاييد مي‌كنند بايد دغدغه‌هاي حوزه‌هاي بهداشت وسلامت را در نظر بگيرند.
قائم مقام وزير بهداشت در ادامه با اعلام اينكه دستگاههاي تاثير گذار در حوزه سلامت با مشخص كردن ميزان اعتبار مناسب ، زمينه فرهنگ سازي در حوزه سلامت در استان را فراهم كنند بيان داشت: بخشي از هزينه‌ها را دانشگاه علوم پزشكي وبخشي ديگر را ارگانهاي تاثير گذار مشخص نمايند.
وي در پايان خواستار فعال ترشدن روابط عمومي‌ها دستگاههاي تاثيرگذار حوزه سلامت استان شد.

قائم مقام وزير بهداشت در مازندران: مكان توليدات صنايع غذايي مازندران ساماندهي شود
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal