حوزه ریاست
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/05/04 تعداد بازدید : 609
توصيه ‌هاي پزشكي در مورد ماه مبارك رمضان
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران حسن مكرمي صبح امروزبه مناسبت نزديك بودن به ماه رمضان وتاثيرگزاري روح بر سلامت جسم وجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روزه آثار تعادلي برجسم وجان براي روزه داران دارد.

از سوي مدير غذايي وبهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران اعلام شد:

توصيه ‌هاي پزشكي در مورد ماه مبارك رمضان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران حسن مكرمي صبح امروزبه مناسبت نزديك بودن به ماه رمضان وتاثيرگزاري روح بر سلامت جسم وجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روزه آثار تعادلي برجسم وجان براي روزه داران دارد.

وي تصريح كرد: براي استفاده مناسب از اين ماه بايد شرايطي ايجاد كنيم كه ضمن استراحت به سيستم گوارش نياز هاي غذايي بدن در حين رزه داري تامين شود.

مدير موادغذايي آرايشي وبهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران با بيان اينكه مواد غذايي باعث حفظ نظم وتامين انرژي در بدن مي‌شود بيان داشت: استفاده از تركيبات غذايي مناسب در افطار وسحر تاثير مناسبي در تامين انرژي بدن واستراحت به دستگاه گوارش را در بر دارد.

وي تاكيد كرد: استفاده از مايعات ولرم مثل شير، چاي، كمرنگ وخرما مهترين نكته است كه به روزه داران در سلامت دستگاه گوارش در ابتداي وعده افطار كمك مي‌كند.

مكرمي ادامه داد: روزه دران بايد سعي كنند كه درزمان افطار غذاي حجيم وارد معده نشود و استفاده از مواد قندي مثل شيرني زولبيا و قند‌هاي مصنوعي پرهيز شود.

وي يادآورشد: براي تامين انرژي مناسب در ماه رمضان وعده شام وسحر نيز بايد مد نظر باشد ودر وعده شام نيز تنوع غذايي بايد رعايت شود.

مدير موادغذايي آرايشي وبهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران تاكيد كرد: استفاده از نان، غلات، شير،لبنيات، ميوه وسبزي وگوشت نيز جزء برنامه غذايي خانوارها قرار گيرد.

وي ادامه داد: ميزان مصرف مواد غذايي بايد به گونه‌اي باشد كه قبل از خواب تخليه از معده صورت گيرد واحساس سبكي به فرد روي دهد.

مكرمي آخرين غذايي مناسب قبل از خواب براي روزه داران را خوردن ميوه عنوان كرد وبيان داشت: خوردن ميوه ضمن كمك به هضم غذا تركيبات غذايي كه در طي روز از دست رفته را به بدن برمي‌گرداند.

وي ضمن توصيه به كاهش مصرف نوشيدني‌ها خيلي سرد به روزه داران ياد آورد شد: كساني كه مجبور هستند در ماه رمضان در آفتاب كار كنند ونمك بدن آنها در اثر تعريق از بين مي‌رود ما بين افطار وسحر بايد طوري برنامه ريزي كنند تا آب مورد نياز بدن خود را از طريق نوشيدن آب به مقدار كافي تامين كنند.

مدير موادغذايي آرايشي وبهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران با تاكيد بر تغذيه در سحر بيان داشت: استفاده از مواد قندي در سحر توصيه نمي‌شود زيرا كه مواد قندي به علت جذب سريع سبب احساس گرسنگي در فرد مي‌شود.

وي ادامه داد: بهترين غذايي كه براي مقاوت بالاي بدن در طي روزهاي ماه رمضان در سحر توصيه مي‌شود استفاده از مواد غذايي با فيبر بالا مثل نان است.

مكرمي با اشاره به اشتباه عامه مردم در مورد استفاده از غذاي چرب در سحر اظهار داشت: در وعده سحر نبايد غذاي چرب وسنگين مورد استفاده قرار گيرد.

وي يكي از دلايل بوي بد دهان در ماه رمضان را سوختن چربي در بدن عنوان كردوبيان داشت: به علت سوختن چربي در بدن بوي بد در دهان نبايد در فرد نگراني ايجاد كند.

مدير موادغذايي آرايشي وبهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در ادامه خاطر نشان كرد: زماني آثار مثبت روزه گرفتن در فرد مثبت است كه اضافه وزن در فرد روزه گير ايجاد نشود.

وي با تاكيد بر عدم مصرف ادويه‌جات ونوشابه‌ها بيان داشت: مصرف ميوه وسبزي‌ها جزء تاكيدات بهداشتي است وبراي جلوگيري از يبوست نيز مصرف آب وآلو توصيه مي‌شود.

توصيه ‌هاي پزشكي در مورد ماه مبارك رمضان
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal