حوزه ریاست
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1390/05/15 تعداد بازدید : 457
نکاتی مهم درباره روزه داری در ماه مبارک رمضان
دکتر سید امیر سعید حسینی سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه میهمانی خدا گفت :

دکتر سید امیر سعید حسینی سرپرست  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه میهمانی خدا گفت : در کنار برکات عظیم معنوی ، نقش روزه داری بر سلامت جسم و روان نیز از لحاظ علمی به اثبات رسیده است و چه خوب است با رعایت توصیه ها ، بهره خود را از آثار نورانی این ماه دوچندان سازیم.

دکتر حسینی با تاکید بر داشتن سه وعده غذایی افطار ، شام ، سحری در ماه مبارک رمضان افزود : باید در فاصله افطار تا سحر آب فراوان (12 8 لیوان) نوشید و غذای فرد روزه دار باید شامل 5 گروه اصلی مواد غذایی  نان ،  سیب زمینی ، غلات و گوشت ، ماهی ، تخم مرغ ، حبوبات و شیر ، لبنیات و میوه ها و سبزیجات باشد.

سرپرست  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با تاکید بر استفاده از  غذاهای متنوع استفاده در ایام ماه مبارک رمضان افزود : افطار با آب ولرم ، خرما ، کشمش ، عسل و بطور کلی بایک قند طبیعی آغاز گردد .

وی افزود : آش رشته غلیظ همراه با پیاز داغ که حاوی روغن زیادی است غذای مناسبی برای افطار نیست و از زولبیا و بامیه در وعده افطار که سبب افزایش قند و چربی خون می شود ، بپرهیز شود.

دکتر حسینی تصریح کرد : از خوردن شیرینی جات ، غذاهای شور و پرچرب و انواع آش ها در هنگام سحر خودداری شود.

وی در پایان افزود : در زمینه امکان یا عدم امکان روزه داری و نیز مصرف داروها در صورت ابتلا به دیابت ، بیماری کلیوی ، بیماریهای روانی ، بیماریهای قلبی و عروقی ، بیماریهای گوارشی و کبدی و نیز در صورت بارداری و یا شیردهی ، حتما با پزشک معالج مشورت شود.

نکاتی مهم درباره روزه داری در ماه مبارک رمضان
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal