حوزه ریاست
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
br ENGLISH
تاریخ: 1394/06/15 تعداد بازدید : 128
با موضوع افزايش سواد سلامت در جامعه :
جلسه هم انديشي خبرنگاران و اصحاب با موضوع افزايش سواد سلامت در جامعه در دانشگاه علوم پزشكي مازندران برگزار شد

 دكتر محمد سلطان تويه مشاور رئيس دانشگاه و مسئول روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در جمع خبرنگاران در جلسه هم انديشي با موضوع افزايش سواد سلامت در جامعه  اظهار كرد: نياز امروز جامعه نگاه سلامت محور است كه در دولت تدبير و اميد بعنوان محور اساسي در نظر گرفته شده است

مسئول روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران  با بيان اين مطلب كه امروز بايد به بخش پنهان سلامت كه همان آگاهي و افزايش سواد سلامتي در جامعه است  نگاه ويژه داشت افزود : خبرنگاران مي‌توانند بدون نگاه هاي سياسي نقاط مورد نقد در حوزه سلامت را شناسايي و با نگاه سلامت‌محور مسائل را عنوان كنند و به مسئولين مربوطه راهكار دهند.

وي با تأكيد بر اينكه در حوزه سلامت، بايد بر روي نگرش مردم و افزايش آگاهي در زمينه هاي مختلف بهداشت فردي ، بهداشت تغذيه و بهداشت روان كارشود تصريح كرد: اطلاعات  مردم بايد به حدي باشد كه خودشان بعنوان يك ناظر در سطح جامعه فعال باشند و اين امر تاثير زيادي در ارتقاء سلامت و بهداشت  خواهد.

دكتر سلطان‌تويه اضافه كرد: 14 بسته بهداشتي توسط پزشكان خانواده در مازندران در حال انجام است اما با اين اوصاف، نياز به همكاري قشر خبرنگار داريم تا چالش‌هايي را كه در حوزه سلامت داريم را بيشتر شناسايي و برطرف كنيم كه ابتدا تفاهم‌نامه‌اي با صدا و سيماي مازندران انجام شده است.

مسئول  روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ادامه داد: خبرنگاران مي‌توانند در بخش غذا، دارو و مواد آرايشي و بهداشتي و آموزشي كار كنند و با تقسيم‌شدن به گروه‌هاي مختلف، به‌صورت تخصصي فعاليت داشته باشند.

مهندس حسن مكرمي مدير نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران نيز در جمع خبرنگاران گفت: مازندران رتبه نخست بيماري‌هاي چاقي، قلبي و عروقي را دارد زيرا تعادل و تناسب در مواد غذايي رعايت نمي‌شود .

مدير نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران افزود: برنج كارخانه بايد سري ساخت داشته باشد و قدم اول اين است كه زمين شاليزاري بايد شناسنامه‌دار باشد و نياز به همكاري بين‌بخشي با جهاد كشاورزي يا صنعت، معدن و تجارت داريم و در اين راستا اكنون حدود 70 كارگاه برنج در مازندران شناسايي و داراي شناسنامه شده‌اند و رتبه نخست براي بسته‌بندي و هويت‌دار كردن برنج را دارد.

مهندس مكرمي بيان كرد: سال گذشته فقط 100 ميليون تومان هزينه براي آزمايش محصولات كشاورزي از جمله گوجه‌فرنگي، سيب‌زميني و برنج داخلي و خارجي هزينه شد كه برخي آزمايشات نيز در خارج از استان انجام شده است.

مكرمي درباره لوازم آرايشي و بهداشتي اظهارداشت: اين كالاها نيز چون مستقيم وارد دستگاه گوارش نمي‌شود، شايد اين دقت كمتر صورت مي‌گيرد لذا خبرنگاران مي‌توانند از توليدكنندگان و مصرف‌كنندگان اطلاعات كسب كنند و اگر مشكلاتي وجود دارد را به اطلاع جامعه برسانند.

مدير نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران ادامه داد: بيش از 400 كارخانه مواد غذايي در مازندران داريم كه به‌صورت دوره‌اي از آنها بازديد و تست گرفته مي‌شود و اگر مشكلي در محصولات آنها وجود داشته باشد كارشناسان مواد غذايي تمام شهرستان‌ها پيگيري كنند.

گفتني است  در اين جلسه خبرنگاران پيشنهادات خود را براي كمك به بيان چالش‌ها و ارائه راهكارها در حوزه سلامت و ايجاد تعامل و هم‌انديشي با دانشگاه علوم پزشكي بيان كردند.

با موضوع افزايش سواد سلامت در جامعه :
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal