معاونت بهداشتی
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ دي
help عبارت وارد شده توسط شما در تمامی لینک ها، منوها و محتوای سایت جستجو خواهد شد.
تاریخ: 1393/09/29 تعداد بازدید: 34
از زياده‌روي در خوردن فست ‌فودها پرهيز كنيد
معاون فني معاونت بهداشتي مازندران تاكيد كرد: از زياده‌روي در خوردن فست ‌فودها پرهيز كنيد معاون فني مركز بهداشت مازندران گفت: از زياده‌روي در خوردن فست‌فودها پرهيز شود. به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي مازندران: در حال حاضر فست فودها ازجمله غذاهاي پرطرفدار هستند كه با وجود ظاهر و طعم جذاب، نه تنها فاقدارزش غذايي هستند بلكه عوارض گوناگوني براي سلامتي افراد به همراه دارند.

معاون فني معاونت بهداشتي مازندران تاكيد كرد:
از زياده‌روي در خوردن فست ‌فودها پرهيز كنيد
معاون فني مركز بهداشت مازندران گفت: از زياده‌روي در خوردن فست‌فودها پرهيز شود
.
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي مازندران: در حال حاضر فست فودها ازجمله غذاهاي پرطرفدار هستند كه با وجود ظاهر و طعم جذاب، نه تنها فاقدارزش غذايي هستند بلكه عوارض گوناگوني براي سلامتي افراد به همراه دارند
.
مصرف فست‌فودها سبب مي‌شود فرد به‌طور ناخواسته و بدون آن‌كه متوجه باشد، مقادير زيادي نمك دريافت كند كه اين امر به‌نوبه خود مي‌تواند براي تمامي سنين عوارض درازمدتي را به همراه داشته باشد
.
فلافل ازجمله فست فودهايي است كه طرفداران زيادي دارد و اين غذا غذاي حاوي نخود ،پياز، جعفري و سير و ادويه بسيار زياد است كه لازم است افراد از زياده‌روي در خوردن آن پرهيز كنند
.
با توجه به اينكه مازندران رتبه اول چاقي را در كشور داراست و همچنين ميزان بروز بيماريهاي قلبي و عروقي در استان بالاست لازم است تمامي افراد الگوي تغذيه درست را مورد توجه قرار دهند
.
دكتر نادر آهنگر معاون فني مركز بهداشت مازندران در گفت‌وگو باروابط عمومي معاونت بهداشتي گفت: متاسفانه نوع زندگي سبب شده تا خانواده‌ها و فرزندان به سمت استفاده از غذاهاي فست فود گرايش داشته باشند
.
وي بيان‌داشت: نمي‌توان علاقه و ميل افراد جامعه را نسبت به مصرف غذاي فست فودي و فلافل از بين ببريم بلكه با مديريت و آشنايي مردم به تهيه اين نوع غذاها در منازل مي‌توان تا حدودي بهداشت و سلامت جامعه را كنترل كنيم
.
معاون فني مركز بهداشت مازندران با اشاره به اينكه استقبال مردم به خوردن غذاهاي فست فودي ازجمله فلافل در استان بسيار زياد است، از مردم مازندران خواستار شد: از مصرف زياد اين نوع غذاها به شدت پرهيز كنند
.
آهنگر خاطرنشان كرد: آگاهي مردم از مضرات مصرف زياد فلافل مي‌تواند در جلوگيري از افراط براي مصرف اين غذا تاثير گذار باشد
.
وي تصريح كرد: اضافه وزن ، ابتلا به انواع بيماريهاي قلبي، عروقي ، فشارخون ، سرطان و ديابت ازجمله اثرات مصرف غذاهاي فست فودي به‌شمار مي‌رود.
معاون فني مركز بهداشت مازندران با بيان اينكه آمار فوتي‌هاي مازندران براثر بيماريهاي قلبي و عروقي بالا است، گفت: رعايت نكات تغذيه سالم و الگوي درست مصرف مواد غذايي مي‌تواند در سلامت افراد و كاهش فوتي تاثير بسزايي داشته باشد.
آهنگر اظهارداشت: استفاده از روغن مناسب سرخ كردني از نكات بهداشتي در تهيه فلافل است كه ضرورت دارد واحدهاي توليدكننده فلافل از روغن سرخ كردني استفاده كنند .
وي عنوان كرد: با توجه به اينكه آشپزخانه و محل پخت قابل رويت فلافل، مصرف‌كنندگان فلافل بهترين عوامل نظارت كننده بهداشت پخت اين غذا هستند و بايد نسبت به استفاده چندباره از روغن سرخ شده توجه لازم را داشته باشند.
معاون فني مركز بهداشت مازندران خاطرنشان كرد: با توجه به راه‌اندازي واحدهاي توليد فلافل جديد در سطح استان ، نظارت و بازرسي ويژه بهداشتي از اين مراكز در دستور كار قرار خواهد گرفت
.


 

از زياده‌روي در خوردن فست ‌فودها پرهيز كنيد
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal