معاونت بهداشتی
۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
تاریخ: 1393/12/28 تعداد بازدید: 127
11هزار نفر ساعت بازديد بهداشتي به مدت سه هفته از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و مكانهاي پخت و پز در مازندران
كارشناس مسئول بهداشت محيط استان خبر داد : 11هزار نفر ساعت بازديد بهداشتي به مدت سه هفته از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و مكانهاي پخت و پز در مازندران

كارشناس مسئول بهداشت محيط استان خبر داد :

11هزار نفر ساعت بازديد بهداشتي به مدت سه هفته از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و مكانهاي پخت و پز در مازندران

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت استان مازندران به نقل از كارشناس مسئول بهداشت محيط استان مازندرانحدود 11 هزار نفر ساعت بازديد بهداشتي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و مكانهاي پخت و پز در مازندران بصورت ضربتي در طول سه هفته انجام گرفته و اين برنامه تا نيمه فروردين ماه سال 1394 ادامه خواهد داشت.

مژده با بيان اينكه اين طرح هرساله به مدت 45 روز در سراسر استان اجرا ميگردد افزود :در اين مدت بازرسان اقدام به شناسايي بيش از 13 هزار كيلو گرم مواد غذايي فاسد و غير قابل مصرف انساني نموده و آنها را از چرخه توزيع خارج نمودند.

وي گفت: همچنين در همين مدت براي 5437 نفر از متصديان و كارگران كه در تهيه و توزيع مواد غذايي دخالت داشتند پس از انجام آزمايشات مرتبط كارت سلامت صادر گرديد همچنين تعداد 82 واحد صنفي داراي تخلف بهداشتي تعطيل و از فعاليت غير بهداشتي آنها جلوگيري بعمل آمد

مهندس رستم مژده تصريح كرد: بازرسان بهداشت محيط در طول اين مدت تعداد 320 مورد مواد غذايي صنعتي و سنتي را از چرخه توزيع جهت كنترل كيفي و آزمايش قابليت مصرف نمونه برداري و به آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ارسال نمودند .

ايشان از عموم مردم درخواست نمودند در حين خريد اقلام غذايي دقت لازم را در خصوص تاريخ انقضاء و تاريخ توليد محصول بعمل آورند و مواد غذايي و مصرفي خود را از افراد دورگرد و مكانهاي نامطمئن تهيه ننمايند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتي و عدم رعايت بهداشت در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي و استراحتگاه و ... با مركز بهداشت شهرستانها و يا ستاد فوريت سلامت محيط و كار استان با شماره 33399999 كه از ساعت 8صبح الي 20عصرآماده خدمت گذاري و پاسخگويي به شكايات مردمي ميباشد تماس حاصل نمايند.

وي در ادامه افزودن در طي اين مدت همچنين دربخش جلوگيري از عرضه مواد غذايي توسط افراد دوره گرد از فعاليت 126 فرد دوره گرد در سطح استان كه اقدام به توزيع مواد غذايي حساس مي نمودند جلوگيري بعمل آمد .

11هزار نفر ساعت  بازديد  بهداشتي به مدت سه هفته از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و مكانهاي پخت و پز در مازندران
Powered by DorsaPortal