۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند
گزارش سفر وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي به استان مازندران
✴️ همزمان با سفر وزير بهداشت و درمان و آموزش پزشكي به مازندران 8 پروژه زيرساختي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در حوزه سلامت در شرق و غرب اين خطه از شمال كشور با اعتبار حدود 650 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.

❇️ افتتاح ساختمان دانشكده پيراپزشكي و فن آوري پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در مجتمع پيامبر اعظم (ص)

با حضور دكتر سعيد نمكي، وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ساختمان پيراپزشكي و فناوري هاي نوين پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در پرديس مجتمع پيامبر اعظم (ص) ساري در زميني به مساحت 6 هزار و 380 متر مربع و در چهار طبقه با اعتباري بالغ 245 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.

❇️ مركز آزمون الكترونيكي دانشگاه علوم پزشكي مازندران به عنوان يكي از مراكز مهم در بين دانشگاههاي علوم پزشكي شمال كشور نيز در ساري با اعتبار 20 ميليارد ريالي به بهره برداري رسيد تا مقدمات برگزاري آزمون هاي غير حضور نيز در اين دانشگاه فراهم شود.

❇️ افتتاح مركز ناباروي بيمارستان امام خميني (ره) ساري
همچنين باحضور وزير بهداشت و درمان به استان مازندران مركز ناباروي (IVF) در بيمارستان آموزشي و درماني امام خميني ( ره ) شهر ساري با اعتبار حدود 15 ميليارد ريالي به بهره برداري رسيد.
در روش I.V.F با استفاده از داروهاي تزريقي و خوراكي، فوليكولهاي تخمدان رشد يافته و زماني كه رشد نهايي فوليكول‌ها توسط سونوگرافي تاييد شد در يك فرآيند با استفاده از بيهوشي در اتاق عمل بخش IVF عمل گرفتن تخمك‌ها از تخمدان انجام مي‌شود.
در اين روش تخمك‌ها در محيط آزمايشگاهي و با استفاده از تكنيك ميكرو انجكشن بارور مي شوند و بيست و چهار ساعت بعد از تزريق علائم لقاح بررسي مي‌شود.

❇️ افتتاح طرح توسعه بيمارستان رازي قائمشهر
طرح توسعه مركز آموزشي و درماني بيمارستان رازي شهرستان قائمشهر نيز با اعتبار 125 ميليارد ريالي به بهره برداري رسيد و با افتتاح اين طرح 36 تخت بيمارستاني به بيمارستان رازي اين شهر افزوده شد تا تعداد تخت هاي اين بيمارستان به 280 تخت برسد.

❇️ افتتاح كلنيك ويژه شهرستان گلوگاه
همزمان با سفر وزير بهداشت و درمان به استان مازندران كلنيك تخصصي ويژه شهرستان گلوگاه در شرق استان مازندران نيز با اعتبار 40 ميليارد ريالي پس از حدود سه سال از اجرا تكميل و به بهره برداري رسيد.
اين كلنيك ويژه به عنوان بزررگترين كلنيك تخصصي شمال شرق مازندران در شهر گلوگاه افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت و خدمات پزشكي تخصصي را به بيماران با نرخ دولتي ارايه مي دهد.

❇️ افتتاح مركز جامع سلامت روستايي در بهشهر
مركز جامع سلامت روستايي در روستاي برما در شهرستان بهشهر در شرق مازندران نيز همزمان با سفر وزير بهداشت و درمان به اين خطه شمال كشور با اعتبار 7.5 ميليارد ريالي به بهره برداري رسيده است.

❇️ افتتاح پرديس خودگردان بين المللي رامسر
همزمان با سفر دكتر سعيد نمكي به استان مازندران ساختمان پرديس خودگردان شهر رامسر در غرب اين خطه شمال كشور نيز با اعتبار حدود 160 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.

❇️ راه اندازي مركز ايزوله تنفس فشار منفي بيمارستان شهيد بهشتي نوشهر با اعتبار 20 ميليارد ريالي از ديگر پروژه هاي افتتاحي حوزه پزشكي و درماني در استان مازندران است كه روز جاري با حضور وزير بهداشت و درمان به استان افتتاح شده است.

✨🌷

#روابط_عمومي_دانشگاه_علوم_پزشكي_مازندران