معاونت بهداشتی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱ مهر
تاریخ: 1394/12/13 تعداد بازدید: 33
نقش موثر كاهش مصرف قند، نمك و چربي در كاهش بروز و شيوع بيماري هاي غيرواگير
اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي از جمله كاهش مصرف قند، نمك و چربي و نقش موثري كه در كاهش بروز و شيوع بيماري هاي غيرواگير از جمله بيماري هاي قلب و عروق، فشار خون بالا، ديابت و ... دارد ....

نقش موثر كاهش مصرف قند، نمك و چربي در كاهش بروز و شيوع بيماري هاي غيرواگير

كارشناس مسئول واحد بهبود تغذيه مركزبهداشت استان باتاكيدبر اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي از جمله كاهش مصرف قند، نمك و چربي و نقش موثري كه در كاهش بروز و شيوع بيماري هاي غيرواگير از جمله بيماري هاي قلب و عروق، فشار خون بالا، ديابت و ... دارد گفت: كمپين تغذيه سالجاري در استان مازندران از همان ابتدا با تشكيل كميته هاي اجرايي، زمان برگزاري كمپين را به مدت يكماه ( از تاريخ 29 آذر لغايت 29 دي ماه ) افزايش داد

در همين راستا جهت آموزش و اطلاع رساني به عموم مردم فعاليت هاي متنوع و گسترده اي توسط كارشناسان تغذيه استان و شهرستان ها با همكاري واحد آموزش سلامت طراحي و به اجرا درآمد كه از جمله اين فعاليت ها مي توان برگزاري كارگاه هاي آموزشي، همايش ها، جشنواره هاي تغذيه، آموزش مصرف درست نمك و آموزش آشپزي سالم، برگزاري مسابقات آشپزي، تهيه و چاپ پيك دانش آموزي، پمفلت هاي آموزشي و ... اشاره نمود

نوروزخاني گفت:اين كمپين پس از اجرا در زمان مورد نظر تا كنون نيز در برخي از شهرستان هاي استان ادامه دارد توليدات آموزشي استان شامل 115 جشنواره غذاي سالم ، 47 جشنواره صبحانه سالم، 45 جشنواره ميان وعده سالم، تهيه و توزيع 200000 جلد پيك دانش آموزي تغذيه سالم در سطح مدارس ابتدايي استان، اهدا 1000 جايزه ويژه برندگان پيك دانش آموزي، تهيه و توزيع 10000 نسخه CD، نصب 400 عدد بنر بر روي پل هاي هوايي و بيلبوردها و ... در دوره زماني كمپين مي باشد.

نقش موثر كاهش مصرف قند، نمك و چربي در كاهش بروز و شيوع بيماري هاي غيرواگير
Powered by DorsaPortal