معاونت بهداشتی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۴ مرداد
تاریخ: 1394/12/27 تعداد بازدید: 36
اجراي برنامه سلامت نوروزي در مازندران
رئيس مركز بهداشت مازندران از اجراي برنامه سلامت نوروزي ابتداي اسفندماه تا 15 فروردين ماه با حضور فعال بازرسان بهداشت محيط از ساعت 8 صبح تا20 شب در ساعات اداري و غير اداري و روزهاي تعطيل در استان مازندران خبر داد.

رئيس مركز بهداشت مازندران :

اجراي برنامه سلامت نوروزي در مازندران

رئيس مركز بهداشت مازندران از اجراي برنامه سلامت نوروزي ابتداي اسفندماه تا 15 فروردين ماه با حضور فعال بازرسان بهداشت محيط از ساعت 8 صبح تا20 شب در ساعات اداري و غير اداري و روزهاي تعطيل در استان مازندران خبر داد.

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران،دكتر محسن اعرابي گفت : همه ساله برنامه سلامت نوروزي از ابتداي اسفندماه لغايت 15 فروردين ماه با حضور فعال بازرسان بهداشت محيط در سراسر كشور با اولويت نظارت بر مراكز و اماكن حساس و با هدف حفظ و ارتقاي سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزي و ايمني آب و مواد غذايي در سطح عرضه به منظور كاهش و كنترل بيماريهاي مرتبط با آب و مواد غذايي اجرا مي شود.

وي با بيان اينكه در سال 95-94 طرح سلامت نوروزي با 23 اكيپ بازرسي شهرستاني و 2 اكيپ بازرسي استاني با حضور 100 نفر كارشناس بهداشت محيط انجام مي شود اظهار كرد: از اهداف اجراي اين طرح حفظ و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت شهروندان ، مسافران و گردشگران ،ايمني مواد غذائي در سطح تهيه وتوزيع و عرضه و رعايت موضوعات بهداشتي در اينگونه اماكن ونظارت و بازرسي از كليه اماكن عمومي از جمله مهمانسراها ،هتل ها ،مسافرخانه ها ،زائرسراها ،مساجد ،پاركها ،سرويسهاي بهداشتي عمومي داخل شهري و برون است .

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران همچنين نظارت و بازرسي از كليه مراكز توليد ،تهيه ،توزيع و فروش مواد غذائي از جمله اماكن بين راهي ،رستوران ،چلوكبابي ،اغذيه فروشي ،انبارها ،فروشگاه هاي بزرگ و عمده فروشي ها را جهت تاكيد بر رعايت بهداشت فردي ،ابزار كار ،نظافت فردي ،كنترل آب مصرفي ،دفع صحيح فاضلاب و زباله وعدم استعمال دخانيات از ديگر اهداف طرح نوروزي برشمرد .

دكتر اعرابي با بيان اينكه در قالب اين طرح اكيپ هاي بهداشت محيط صبح و بعد از ظهر بصورت ويژه مراكز تهيه و توزيع مواد غذائي و اماكن عمومي هدف اين طرح را مورد بازرسي قرار مي دهند افزود: كنترل بهداشتي دستفروشان مواد غذائي و هماهنگي بين بخشي با سازمانهاي ذيربط در جهت ساماندهي آنان و جلوگيري از فروش مواد غذائي خطرناك ، نظارت و بازرسي بهداشتي جايگاههاي اسكان موقت مسافران نوروزي و پاركها و ميادين ، نظارت و كنترل بهداشتي مستمر از تاسيسات و شبكه هاي آبرساني شهري و روستائي و كليه سيستم هاي تامين آب به ويژه در نقاط مسافرپذير ، نمونه برداري از مواد غذايي مشكوك و آب شرب و پيگيري گزارش مردمي و شكايتي از رئوس برنامه هاي طرح مزبور است.

وي تعداد اماكن هدف برنامه در طول اين 45 روز را حدود 30 هزار محل شامل حدود 15 هزار امكنه عمومي و 15هزار مركز تهيه و توزيع مواد غذائي عنوان و خاطرنشان كرد: عموم مردم مي توانند شكايات بهداشتي خود را با شماره كشوري بهداشت 190 (سامانه مديريت ارتباطات مردمي وزارت بهداشت) يا 01133399999 (ستاد فوريت هاي سلامت محيط مركز بهداشت استان مازندران ) در ميان بگذارند تا در اسرع وقت مورد پيگيري قرار گيرد.

 

n

 

اجراي برنامه سلامت نوروزي در مازندران
Powered by DorsaPortal