مرکز بهداشت ساری
۱۳۹۹ جمعه ۱۷ مرداد
br ENGLISH
تاریخ: 1393/11/16 تعداد بازدید: 57
پايگاه هاي بهداشتي درماني مازندران مشاوره رايگان تغذيه ارائه مي كنند.
روابط عمومي مركز بهداشت ساري:جشنواره غذاي سالم با هدف آموزش كاهش مصرف نمك و روغن در روستاي مرزرود شهرستان ساري و با حضور معاون فني بهداشت دانشگاه علوم پزشكي مازندران و رييس مركز بهداشت ساري برگزار شد.

روابط عمومي مركز بهداشت ساري:جشنواره غذاي سالم با هدف آموزش كاهش مصرف نمك و روغن در روستاي مرزرود شهرستان ساري و با حضور معاون فني بهداشت دانشگاه علوم پزشكي مازندران و رييس مركز بهداشت ساري برگزار شد.

معاون فني معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران از به كارگيري مشاوران تغذيه در پايگاه ها و مراكز بهداشتي درماني استان در سال جاري خبر داد و گفت : دراين مراكز مشاوره تغذيه اي به صورت رايگان ارائه خواهد شد.

' نادر آهنگر ' روز دوشنبه در جشنواره غذاي سالم كه روستاي ' مرزرود ' شهرستان ساري برگزار شد ، گفت: در اين طرح به ازاي هر 30 هزار نفر جمعيت شهري و روستايي يك كارشنان تغذيه به عنوان راهنما و مشاور فعاليت مي كند.

وي با اعلام اين كه تمامي خدمات مشاوره اي تغذيه براي مراجعه كنندگان به پايگاه ها و مراكز بهداشتي و درماني رايگان است ، افزود : زنان باردار ، افراد مسن ، مبتلايان به ديابت و فشارخون اصلي ترين گروه هاي هدف اين مشاوران و كارشناسان تغذيه هستند.

معاون فني معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت : هم اكنون 46 كارشناس تغذيه در دانشگاه علوم پزشكي استان مشغول كارند كه 44 مشاور به صورت خريد خدمت براي اجراي اين طرح به كار گرفته مي شوند.

وي تغذيه نامناسب را يكي از اصلي ترين علت هاي بروز و شيوع بيماري هاي غير واگير از جمله ديابت و فشار خون دانست و افزود : مشاوران تغذيه نقش زيادي در آگاهي رساني درست به شهروندان براي رعايت رژيم غذايي مناسب دارند.

آهنگر از بانوان به عنوان نوك پيكان آموزش تغذيه در مجموعه بهداشت و درمان معرفي كرد و گفت : ذائقه سازي كودكان در سنين دو تا پنج سالگي صورت مي گيرد كه مادران در اين زمان نقش مهمي ايفا مي كنند.

وي افزود : مشاوران تغذيه با استفاده از منابع علمي - آموزشي ، شيو هاي مناسب تغذيه اي را به بانوان آموزش خواهند داد .

بر اساس آمارهاي رسمي هم اكنون 270 مركز و پايگاه بهداشتي درماني در مازندران فعال است.

در ادامه مراسم،رييس مركز بهداشت و درمان شهرستان ساري گفت : فرهنگ سازي به منظور استفاده از غذاهاي مناسب راهي براي كنترل بيماري ها و افزايش طول عمر افراد است .

' عقيل برزگر' با تاكيد بر ضرورت ارائه حمايت هاي بهداشتي براي ترويج غذاهاي سنتي و محلي و غذاهاي عاري از روغن و نمك زياد ، افزود : غذاخوري ها و رستوران هاي علاقه مند به پخت غذاهاي سنتي و محلي مازندراني مي توانند از اطلاعات علمي و آموزشي كارشناسان تغذيه مركز بهداشت و درمان ساري بهره مند شوند.

شهرستان ساري داراي 163 خانه بهداشت روستايي و 50 مركز بهداشتي و درماني شهري و روستايي است.

پايگاه هاي بهداشتي درماني مازندران مشاوره رايگان تغذيه ارائه مي كنند.
Powered by DorsaPortal