مرکز بهداشت ساری
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۳ مرداد
br ENGLISH
تاریخ: 1394/09/29 تعداد بازدید: 8
آغاز كمپين ملي جهت كاهش مصرف نمك،روغن و قند در ساري
رييس مركز بهداشت شهرستان ساري با تاكيد بر لزوم اصلاح الگوي غذايي مردم و تلاش در جهت تامين سلامت محصولات غذايي، از برگزاري كمپين بزرگ در جهت كاهش مصرف نمك و روغن دركشور استان و شهرستان خبر داد

آغاز كمپين ملي جهت كاهش مصرف نمك،روغن و قند در ساري

رييس مركز بهداشت شهرستان ساري با تاكيد بر لزوم اصلاح الگوي غذايي مردم و تلاش در جهت تامين سلامت محصولات غذايي، از برگزاري كمپين بزرگ در جهت كاهش مصرف نمك و روغن دركشور استان و شهرستان خبر داد و گفت:كمپين تغذيه از امروز 29 آذر به مدت يك ماه با هدف اطلاع رساني به عموم مردم در خصوص كاهش مصرف نمك ،روغن وقند باشعار 1،2،3تغذيه سالم برنامه هاي مورد انتظار جهت اجرا در خانه هاي بهداشت و مراكز بهداشتي درماني شهري وروستايي اجرا مي شود.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهرستان ساري،«دكتر عقيل برزگر»» اظهار كرد:برگزاري جشنواره ها يا نمايشگاههاي تغذيه اي (با هماهنگي واحد تغذيه ستاد)،برگزاري جلسات آموزشي جهت گروههاي هدف مختلف در خانه هاي بهداشت ، مراكز بهداشتي، مدارس ، مهدكودك ها،ادارات ، مساجد ، شوراهاي بسيج محلات، آموزش هاي چهره به چهره در خصوص كاهش مصرف نمك،روغن وقند به دريافت كنندگان خدمات بهداشتي در طول برگزاري كمپين در كليه مراكزبهداشتي درماني شهرستان ساري برگزار مي شود.

وي به شيوع اضافه وزن و چاقي در بين افراد اشاره و اظهار كرد: دليل آن مصرف زياد مواد قندي، نمك و روغن‌ها و الگوي مصرف غذايي است كه به تبع اين موضوع بيماري‌هاي قلبي و عروقي، ديابت، فشار خون و چربي خون افزايش مي‌يابد. به همين جهت يكي از اولويت‌هاي ما فرهنگسازي براي اصلاح الگوي مصرف غذايي‌ست.

آغاز كمپين ملي جهت كاهش مصرف نمك،روغن و قند در ساري
Powered by DorsaPortal