۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
آخرین خبرها از وضعیت کرونا در مازندران روز چهارشنبه 6 فروردین 1399
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران : طی 24 ساعت گذشته 251 بیمار مشکوک به کرونا ویروس در استان  بهبود یافتند.

دکتر حامد روحانی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به تدوام شیوع کرونا ویروس در استان اشاره کرد و گفت: هزار و 250 نفر مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد در بیمارستان‌های مازندران بستری هستند.
دکتر روحانی زاده افزود: از این تعداد افراد مشکوک بستری شده در استان 24ساعت گذشته 251 نفر بهبودی کامل یافتند و از بیمارستان مرخص شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در این مدت 232 بیمار جدید در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از راه اندازی سامانه خود ارزیابی احتمال ابتلا به کرونا ویروس خبر داد و گفت: شهروندان مازندرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه http://corona.mazums.ac.ir اطلاعات شخصی خود را در این سامانه وارد کرده و با دقت به سوالات خودارزیابی ابتلا به کرونا ویروس پاسخ دهند.
وی افزود: از طریق این سامانه با افرادی که نیازمند مراقبت بیشتر باشند طی 24ساعت بعد  تماس گرفته می شود.

🆔 @mazums_ac_ir⁩

1399/01/06