۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
آخرین خبرها از وضعیت بیماری کرونا در مازندران / چهارشنبه 20 فروردین 1399

🟥 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ؛

⭕️  ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 106 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند و ظرف همین مدت تعداد 154 فر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند.

⭕️ هم اکنون 668 نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

🔸مردم برای غربالگری کرونا به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند

⭕️ از شنبه 23 فروردین کسب و کارها بجز مشاغل پرخطر بازگشایی می‌شوند اما این بازگشایی باید با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نظر گرفته شده صورت پذیرد. همچنان برگزاری هر گونه مراسم ممنوع می باشد.

💠 طرح قرنطینه بیماران مبتلا به کرونا ساکن روستا با همکاری دهیاری ها، خانه های بهداشت و اعضای شورای اسلامی و  پایگاه های بسیج و  مشارکت مردم خیر با جدیت پیگیری می شود. در این طرح نسبت به تامین نیازمندیها و مایحتاج  بیمار مبتلا و خانواده وی که در قرنطینه هستند اقدام می شود تا نیاز به خروج از منزل تا زمان اتمام قرنطینه نداشته باشند.

🆔 @mazums_ac_ir

1399/01/20