۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
سخنگوی وزارت بهداشت: تست کرونای 2392 نفر دیگر مثبت شد/ پنجشنبه اول خرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز 1 خرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و 392 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد.

دکتر کیانوش جهانپور با اعلام این خبر، اظهار داشت: از بین مبتلایان جدید، 351 مورد بستری و دو هزار و 41 مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند بنابراین مجموع بیماران کووید19 در کشور به 129 هزار و 341 نفر رسید.

وی یادآور شد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 66 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 7 هزار و 249 نفر رسید.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون 100 هزار و 564 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: 2655 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند همچنین تا کنون 746 هزار و 45 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

دکتر جهانپور ادامه داد: در طول 24 ساعت گذشته در 12 استان موارد فوتی صفر و در 6 استان، یک مورد فوتی گزارش شده است.

1399/03/01