۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
معاون درمان وزارت بهداشت: جامعه پزشکی همانند اوایل انقلاب، در حال ایثار و فداکاری هستند
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: جامعه پزشکی کشور هم اکنون مانند جوانان اوایل انقلاب اسلامی در حال ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی هستند.

دکتر قاسم جان بابایی؛ معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در هفدهمین دوره جشن نفس گفت: خاک این سرزمین، هم انسانهای از خودگذشته ای چون سردار سلیمانی را پرورش داده است و هم افرادی که رضایت می دهند اعضای عزیزشان پس از مرگ مغزی، اهدای عضو شود.

وی با بیان اینکه جامعه پزشکی کشور، هم اکنون مانند جوانان اوایل انقلاب اسلامی در حال ایثار و از خودگذشتگی هستند گفت: کادر پزشکی با اینکه احتمال ابتلا به کرونا در میانشان بسیار زیاد بود در مبارزه با این بیماری از خود ضعف نشان ندادند؛ به طوری که حدود 10 هزار نفر از کادر پزشکی کشور به کرونا مبتلا شدند و تعدادی هم به شهادت رسیدند.

معاون درمان وزارت بهداشت  تاکید کرد: همه حاکمیت باید قدردان این مردم باشد چرا که در همان ابتدای گسترش کرونا در کشور،‌ مردم به طور جدی پای کار آمدند و توانستیم این بیماری را کنترل کنیم.

1399/03/01