۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
تازه ترین آمار کرونا؛ شناسایی 2311 بیمار جدید کووید19 در کشور/ جمعه 2 خرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه از دیروز تا امروز 2 خرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و 311 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد، افزود: از بین مبتلایان جدید، 413 مورد بستری و یک هزار و 898 مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

دکتر کیانوش جهانپور در ارتباط زنده تصویری با شبکه خبر، با اعلام این خبر، اظهار داشت: با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید19 در کشور به 131 هزار و 652 نفر رسید البته متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 51 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری نیز به 7 هزار و 300 نفر افزایش یافت.

وی یادآور شد: خوشبختانه تا کنون 102 هزار و 276 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند اما هنوز 2659 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند همچنین با تلاش همکاران ما در حوزه آزمایشگاه، تا کنون 763 هزار و 913 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است اما خوشبختانه در طول 24 ساعت گذشته در 14 استان موارد فوتی صفر و در 6 استان، فقط یک مورد فوتی گزارش شده است.

1399/03/02