۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
اطلاعیه ستاد اطلاع رسانی فرماندهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا مازندران/ جمعه دوم خرداد 1399

🟥 دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران :

⭕️  ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 65 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند  ظرف همین مدت تعداد 54 نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

⭕️ هم اکنون 274 نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

🔷 مازندران جزو استان های زرد و قرمز کشور از لحاظ شیوع کرونا است بنابراین مسافران از سفر به این استان خودداری کنند.

🔷 با توجه به تعطیلات پیش رو ، برای کمتر شدن تعداد بیماران کرونایی، حتما" فاصله گذاری اجتماعی را رعایت شود.

1399/03/02