۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: فوت 162 بیمار کووید19 در شبانه روز گذشته
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت 162 بیمار کووید19 در شبانه روز گذشته و همچنین بهبودی 186 هزار نفر از بیماران خبر داد.

دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود:  از دیروز تا امروز 9 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 536 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 461 مورد بستری شدند.

وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 225 هزار و 205 نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 162 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 10 هزار و 670 نفر رسید.

دکتر لاری با بیان این که خوشبختانه تا کنون 186 هزار و 180 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، افزود:  3037 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: تا کنون یک میلیون و 639 هزار و 78 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

وی در پایان افزود: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

1399/04/09