۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير
اطلاعیه ستاد اطلاع رسانی فرماندهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا مازندران/ دوشنبه 9 تیرماه 1399

🟥 دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران :

⭕️  ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 61 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند  ظرف همین مدت تعداد 59 نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

⭕️ هم اکنون 273 نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

🔴 یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از شیوع بیماری کووید-19، استفاده از وسایل حفاظت فردی همچون ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است.

🔷 استفاده از ماسک مؤثرترین، کم‌هزینه‌ترین و راحت‌ترین روش برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا است.

1399/04/09