۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۵ تير
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: استفاده از ماسک از 15 تیر در اماکن عمومی الزامی خواهد شد

⭕️ معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به امکان اعمال دوباره محدودیت در شهرهای با وضعیت قرمز اظهار کرد:
 استفاده از ماسک و نیز رعایت فاصله اجتماعی نقش مهم و پیشگیرانه‌ای در کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا دارد.

🔷 دکتر حریرچی کم توجهی مردم به فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از مهمترین عوامل شیوع موج جدید کرونا در کشور عنوان کرد و افزود: برای استفاده از ماسک و الزامی شدن آن وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است تا نسبت به تهیه ماسک ارزان قیمت اقدام کند.

🔷 وی با آموزش دوخت ماسک خانگی که به صورت مستقیم از طریق ویدئوکنفرانس از صدا و سیما پخش می‌شد، عنوان کرد: مردم نیز می‌توانند از ماسک‌هایی که در خانه تهیه می‌کنند، برای پیشگیری از کرونا استفاده کنند.

🔷 دکتر حریرچی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک به ویژه در استان‌هایی که شرایط ابتلا به کرونا در آنها قرمز است، می‌تواند نقش پیشگیرانه در کنترل شیوع این ویروس داشته باشد، گفت:

خانواده‌ها می‌توانند با روش‌های ساده و کاربردی نسبت به تهیه ماسک در خانه اقدام کنند.

تاکنون 220 هزار نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و بیش از 80 درصد آنها بهبود یافته اند.

🔷 ‏معاون کل وزیر بهداشت گفت: مهمترین امر به معروف، کنش اجتماعی و نشانه نودوستی استفاده از ماسک برای خودمان و تشویق دیگران به استفاده از ماسک است.

🔷دکتر حریرچی درباره کسانی که قبلا به این ویروس مبتلا شده اند و احتمالا ایمنی کامل پیدا نکردند گفت: افرادی که مبتلا می‌شوند و بی علامت یا کم علامت هستند خیلی سریع آنتی بادی موجود در بدن آن‌ها پایین می‌اید و آن‌هایی که علامت دارند در چند ماه آنتی بادی در بدن آن‌ها پایین می‌آید.
🔷وی با تذکر جدی به مبتلایان افزود: هیچ سند علمی وجود ندارد که ایمنی دائم برایشان به وجود می‌آید و حتماً باید مانند سایرین رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری از قبیل ماسک و فاصله گذاری فیزیکی را داشته باشند و مطمئن نباشد که ابتلای مجدد پیدا نخواهند کرد بلکه ممکن است در معرض ابتلا باشند و یا ایمنی که در بدن آن‌ها حاصل شده چند هفته و یا چند ماه باشد.
🔷 دکتر حریرچی گفت: ستاد ملی کرونا با توجه به وضعیتی که استان‌ها دارند به آن‌ها اختیار داده شد تا براساس شدت بیماری با هماهنگی وزارت کشور و وزارت بهداشت تعطیلی‌ها و محدودیت‌ها را اعمال کنند.

1399/04/10