۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۵ تير
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: شناسایی 2457 بیمار جدید کووید19 در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی 2457 بیمار جدید کووید19 در کشورو همچنین بهبودی 188 هزار نفر از بیماران خبر داد.

دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز 10 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 457 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 435 مورد بستری شدند.

وی با اشاره به اینکه مجموع بیماران کووید19 در کشور به 227 هزار و 662 نفر رسیده است، افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 147 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 10 هزار و 817 نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با بیان این که خوشبختانه تا کنون 188 هزار و 758 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت:  3049 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری همچننین افزود: تا کنون یک میلیون و 666 هزار و 587 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

وی در پایان گفت: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای سیستان و بلوچستان، ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

1399/04/10