۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۵ تير
سخنگوی وزارت بهداشت: مشکلات نیروهای بهداشتی در دست پیگیری است
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پیگیری مشکلات نیروهای بهداشت به دستور وزیر بهداشت خبر داد.

دکتر سیما سادات لاری بیان کرد: مشکلات نیروهای بهداشت که در قالب نامه‌ای برای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده بود در دست پیگیری است.

وی ادامه داد: وزیر بهداشت شخصا دستور پیگیری موارد مطرح شده در این نامه را صادر کرده و با توجه به این‌که موضوع‌های مطرح شده مربوط به معاونت‌های مختلف است، همه موارد پیگیری می‌شود.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: نیروهای بهداشت بازوی قدرتمند وزارت بهداشت هستند و یکی از شگفتی‌های اخیر آنها در موضوع غربالگری کرونا اتفاق افتاد.

لاری بیان کرد: وزیر بهداشت از ابتدای حضور خود در وزارت بهداشت بر اهمیت بهداشت و پیشگیری تاکید کرده و همه به این موضوع واقف هستیم که مسیر سلامت از بهداشت و پیشگیری می‌گذرد و نیروهای بهداشتی بازوی قدرتمند وزارت بهداشت در این مسیر هستند.

1399/04/10