۱۳۹۹ شنبه ۱۸ مرداد
آغاز طرح سنجش سلامت دانش آموزان در مازندران

دکتر آهنگر ، معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم آغاز بکار یکی از این پایگاه‌ها در مدرسه میوه چین ناحیه دو ساری گفت: 23 هزار دانش آموز مازندرانی که مهر امسال دوران علم آموزی آن‌ها شروع خواهد شد، در این طرح مورد سنجش قرار میگیرند

معاون مرکز بهداشت استان افزود: 23 پایگاه اصلی و 17 پایگاه فرعی در سطح استان از 22 تیرماه آماده ارائه خدمات و سنجش دانش آموزان هستند.

وی با تاکید اینکه انجام سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در پایگاههای سنجش الزامی است افزود: نباید فراموش کرد که کودکان به عنوان یکی از گروههای «فوق پخش کننده بیماری» شناخته می شوند و فاصله گذاران اجتماعی خوبی نیستند و این ماهیت کودکان است که ضروری است جهت ایجاد محیطی ایمن در پایگاه سنجش اقدامات مناسبی انجام گردد تا از گسترش بیماری جلوگیری گردد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان این طرح با هدف ایجاد محیطی ایمن نسبت به پیشگیری از سرایت ویروس کرونا بر اساس شرایط فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای غربالگری سلامت نوآموزان بدو ورود به مدرسه در پایگاه های سنجش سراسر استان آغاز گردید.

این مراسم با حضور مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان مازندران، معاون فنی مرکز بهداشت استان مازندران، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان و مدارس استان مازندران و شهرستان ساری و رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان مازندران آقای قاسمی برگزار شد که ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در پایگاه سنجش وهماهنگی و نظارت بر اجرای صحیح آن تاکید شد.

1399/04/23